Bosch SMV53L80EU – maşină de spălat vase complet încorporabilă, din clasa energetică A++

Bosch SMV53L80EU este una dintre cele mai convenabile modele de maşini de spălat vase de pe piaţă, datorită faptului că este completă din toate punctele de vedere. Mai mult decât atât, se bucură şi de un preţ de achiziţie avantajos, lucru ce o evidenţiază dintre celelalte modele disponibile.

Este vorba despre un produs electrocasnic de bucătărie, complet încorporabil, din clasa A++, ce are o capacitate de încărcare pentru 12 seturi, 5 programe de spălare, control electronic, precum şi un afişaj elegant, de tip LCD, ce informează în legătură cu etapele şi funcţiile programului de spălare în curs.

Acest model SMV53L80EU se poate procura din stocul de produse electrocasnice eMag, cu doar 1.479 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, nu sunt foarte multe de spus datorită faptului că este complet încorporabilă. Cântăreşte 35kg, măsoară standard 81.5 x 59.8 x 55(IxLxA) cm, nivelul zgomotului la utilizare ajungând la maxim 44db.

Acelaşi produs complet încorporabil este disponibil şi în magazinul online Flanco.

Imagini cu Bosch SMV53L80EU :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

După cum spuneam, vine dotată cu 5 programe de spălare, precum: programul Intensiv, programul Auto, programul Bio/Eco, programul Rapid şi programul Prespălare.

Programul Intensiv (70°C) are o durată de spălare cuprinsă între 125-135 de minute, consumul fiind de 12-15l de apă şi de 1.4-1.45kWh de curent electric.

Programul Auto (45-65°C) are o durată de spălare cuprinsă între 95-160 de minute, consumul fiind de 9-19l de apă şi de 0.95-155kWh de curent electric.

Programul Bio/Eco (50°C) are o durată de spălare de până la 210 minute, consumul fiind de 9.5l de apă şi de 0.9kWh de curent electric.

Programul Rapid (45°C) are o durată de spălare de doar 29 de minute, consumul fiind de 10l de apă. Este de specificat faptul că este un program fără uscare.

Programul Prespălare are o durată scurtă de spălare, de doar 15 minute, consumul fiind de 4l de apă şi de 0.05kWh de curent electric.

Din punct de vedere al siguranţei, modelul de faţă este prevăzut cu protecţie inundaţie, precum şi cu sistem de protecţie al paharelor.

Ca şi funcţii şi sisteme, se laudă cu funcţia de uscare intensivă, cu filtru de autocurăţare, cu 4 nivele de temperatură, cu asistare dozaj detergent (DosageAssist), cu funcţia Auto 3 în 1, cu funcţia ActiveWater, cu încălzitor instant, cu tehnică de spălare cu alternare, cu funcţia VarioSpeed Plus, cu funcţia ActiveWater hydraulic system, cu senzor de încărcare, cu funcţia de programare întârziată, cu opţiunea de încărcare la jumătate, cu sistem de spălare Heat exchanger (schimbător de căldură), cu indicator electronic de reumplere cu sare, cu motor cu tehnologie brushless (EcoSilence Drive), cu circuit electronic de regenerare a sării, precum şi cu senzor de detectare a nivelului de murdărie al veselei, ce ajustează automat durata de spălare şi consumul de resurse (Aqua Senzor).

Specialiştii au încadrat acest aparat electrocasnic de bucătărie în clasa energetică A++, consumul fiind de 258kW înregistraţi anual. Consumul mediu de apă înregistrat per ciclu de spălare este de 9.5l, iar media anuală consumată este de 2660l.

Standard este prevăzută cu cablu de alimentare cu lungimea de 1.75m, precum şi cu un furtun de alimentare cu apă de 1.65m şi cu un furtun de evacuare de 1.9m. Totodată, ca şi accesorii, este echipată cu un coş reglabil pe înălţime, cu un coş pentru tacâmuri, cu un suport pentru pahare, cu o sită autocurăţare, cu un compartiment pentru sare, cu un coş cu sistem VarioFlex, cu un coş Silver XXL, cu două suporturi pliabile pentru farfurii, precum şi cu suport pentru ceşti

Concluzie :

În concluzie, Bosch SMV53L80EU este o maşină de spălat vase ultra performantă, eficientă şi economică, capabil să obţină rezultate peste limita aşteptărilor.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 5 programe
  • Performanţe bune la spălare
  • A++
  • 3 funcţii speciale
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.