Bosch SMV53L40EU – maşină de spălat vase complet încorporabilă, performantă şi eficientă

Un alt produs util din gama aparatelor electrocasnice de bucătărie, ar fi şi maşina de spălat vase. Poate mulţi dintre noi îl considerăm un moft, înşe se dovedeşte a fi un produs destul de eficient, datorită rezultatelor excelente la spălare, într-un mod pe cât se poate de avantajos, vis-a-vis de resurse, precum apă, energie electrică şi detergenţi. Aşadar, astăzi o să discutăm despre un astfel de aparat modern şi performant, ideal pentru orice tip de bucătărie.

Bosch SMV53L40EU reprezintă o soluţie mai mult decât ideală în cazul în care îţi doreşti o maşină de spălat vase, economică, performantă şi accesibilă. Este un model de tip încorporabil, ce se integrează perfect în orice tip de mobilier.

Deţine o capacitate de încărcare de până la 12 seturi de veselă, destul de încăpătoare din punctul meu de vedere, ce o face potrivită oricărui tip de familie. Are o serie de 5 programe de spălare şi un afişaj modern de tip LCD, de unde se pot urmări setările şi etapele programelor de spălare al vaselor.

Destul de avantajoasă ca şi preţ aş spune, astfel este comercializată online de către eMag, la preţul de 1.799 de lei (vezi preţ actualizat).

Aşa cum spus, avem de-a face cu un model complet încorporabil, ce prezintă un aspect clasic modern. Include o construcţie durabilă, similară inoxului, de culoare argintie. În privinţa dimensiunilor standard, are o înălţime de 81.5cm, o lăţime de 60cm şi o adâncime de 55cm.

Acelaşi produs electrocasnic de bucătărie îl regăsim şi în stocul magazinului Altex.

Imagini cu Bosch SMV53L40EU :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

În privinţa programelor de spălare, aşa cum spus deţine 5 la număr, precum: programul intensiv la 70°C, programul economic la 50°C, programul Quick Wash la 45°C, programul auto la 45-65°C şi programul pre-clătire. Reprezintă o serie diversificată, pentru orice tip de veselă, astfel încât să asigure rezultate ireproşabile.

Funcţiile speciale sunt reprezentate de către opţiunea IntensiveZone, de către funcţia VarioSpeed, de către funcţia ExtraDry şi de către funcţia Delay timer, respectiv temporizatorul cu intervalul de ore de 1-24h.

Sistemul special de siguranţă pentru cei mici, previne deschiderea accidentală a uşii în timpul programului de spălare. Tehnologia avansată de protecţie a sticlei, asigură o atenţie ridicată paharelor şi produselor din sticlă, tratându-le cu mare delicateţe. AquaStop garantează protecţie 100%, prevenind inundaţiile.

Funcţia Vario Speed pe care am specificat-o mai sus, este ideală datorită rezultatelor optime atât la spălare, cât şi la uscare, într-un mod de două ori mai rapid, astfel economisind timp preţios. Deţine un coş superior ce poate fi reglat pe înălţime, astfel este ideal oricăror tipuri de vase, de diferite dimensiuni.

Ca şi facilităţi, ar mai fi de remarcat cele 4 nivele de temperatură de curăţare, sistemul de semnalizare acustică la terminarea programelor, funcţia EcoSilence Drive, funcţia DosageAssist, AquaSensor, Load-Sensor şi Detergent Automation.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Bosch SMV53L40EU este o maşină de spălat vase complet încorporabilă, eficientă în privinţa performanţelor de spălare, economică din punct de vedere al consumului de resurse şi avantajoasă ca şi preţ de achiziţie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Încăpătoare
  • Eficientă
  • Performanţe superioare la spălare
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.