Bosch SMV50E60EU – maşină de spălat vase economică şi eficientă, de tip complet încorporabilă

Bosch SMV50E60EU este o maşină de spălat vase eficientă, de tip complet încorporabilă, cu o capacitate generoasă de încărcare, fiind o variantă potrivită oricărei familii.

Discutăm despre un produs electrocasnic din clasa energetică A+, ce are o capacitate de 12 seturi, 5 programe de spălare, afişaj LED şi control electronic.

Din punct de vedere al preţului de achiziţie, la eMag o găsim la preţul de 1.595 de lei (vezi preţ actualizat), un preţ extrem de avantajos în raport cu caracteristicile produsului.

Ca şi date tehnice, ar fi de specificat dimensiunile standard de 81.5 x 59.8 x 55(IxLxA) cm şi nivelul de zgomot de numai 48 de decibeli la utilizare.

Acelaşi produs electrocasnic Bosch îl regăsim şi în stocul celor de la Altex, Flanco, Cel şi evoMag.

Imagini cu Bosch SMV50E60EU :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Cele 5 programe de spălare ale maşinii sunt: program normal (65°C), program intensiv (70°C), program rapid (45°C), program Bio/Eco (50°C) şi program prespălare.

În privinţa funcţiilor speciale, se laudă cu programarea întârziată de 3/6/9 ore, cu indicatorul pentru sare, cu indicatorul de terminare al programelor şi cu opţiunea de încărcare la jumătate.

Din punct de vedere al consumului de resurse, apă şi energie electrică, ar fi de specificat că provine din clasa A+, garantând un consum de 1.02kW/program Eco şi de 290kW/an. Iar ca şi consum de apă, ar fi media anuală de 3360l şi de doar 12l/program Eco.

În vederea sistemelor avansate, ar fi de specificat sistemul de protecţie al paharelor, sistemul AquaStop pentru protecţie împotriva indundaţiilor 100%, servomecanism de închidere şi protecţie triplă la apă de 24h.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Bosch SMV50E60EU este o maşină de spălat vase complet încorporabilă, din clasa energetică A+, ce asigură rezultate ireproşabile cu un consum minim de resurse.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Capacitate 12 seturi
  • Clasa A+
  • 5 programe
  • Afişaj LED
  • Control electronic
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.