Bosch SMV50D60EU – maşină de spălat vase total încorporabilă din clasa A+

Bosch SMV50D60EU este o altă maşină de spălat vase convenabilă, economică şi avantajoasă, cu capacitatea de a obţine rezultate bune într-un mod eficient. Dat fiind faptul că este complet încorporabilă se integreze în orice stil de bucătărie.

Reprezintă o variantă modernă din clasa energetică A+, cu capacitate pentru 12 seturi. Include 5 programe de spălare, numeroase opţiuni şi funcţii, precum şi control mecanic.

Acest model SMV50D60EU este prezent deja în stocul de produs electrocasnic eMag, comercializat cu numai 1.699 de lei (vezi preţ actualizat).

Privind partea estetică, nu sunt foarte multe de specificat datorită faptului că este un model total încorporabil. Cât despre detaliile tehnice, cântăreşte în jur de 31kg şi măsoară standatrd 81,5 x 59,8 x 55,0 (I x L x A) cm.

Din punct de vedere al zgomotului înregistrat în timpul funcţionarii, maxima atinsă este de numai 48dB(A).

Imagini cu Bosch SMV50D60EU:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Unul dintre cele mai importante criterii în alegerea unui astfel de produs electrocasnic ar fi clasa energetică. Astfel, produsul de faţă este prevăzut în clasa A+, unde consumul energetic în program Eco este de numai 1.02kWh, iar cel mediu anual de doar 290kWh.

La fel de bine se descurcă şi din punct de vedere al consumului de apă, unde consumul în program Eco este de 11.7l, iar cel mediu anual de 3300.

Aşadar, în privinţa programelor de spălare aşa cum am spus beneficiează de 5 la număr, precum: programul Normal la 65°C (130 de minute), programul Intensiv la 70°C (125-135 de minute), programul Bio/Eco la 50°C (210 minute), programul Rapid la 45°C (29 minute)  şi programul Prespălare (15 minute).

Opţiunile extra ale acestor programe de spălare ar fi: cele 4 nivele de temperatură şi opţiunea de programare întârziată (3-6-9 ore).

Cât despre funcţiile speciale sunt de menţionat tehnologia Vario Speed şi indicatoarele pentru sare şi pentru terminarea programului de spălare.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Bosch SMV50D60EU este un aparat electrocasnic de bucătărie eficient şi economic, cu capacitatea de a obţine rezultate excepţionale.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe bune la spălare
  • 5 programe
  • A+
  • 12 seturi
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.