Bosch SMV40C10EU – maşină de spălat vase complet încorporabilă, performantă şi eficientă la spălare

Bosch SMV40C10EU esste o maşină de spălat rufe de tip complet încorporabilă, încăpătoare şi performantă, ce pune la îndemână sisteme şi tehnologii avansate, garantând rezultate impecabile.

Avem de-a face cu un aparat electrocasnic foarte eficient în orice bucătărie, datorită faptului că te scuteşte de o muncă obositoare, într-un mod economic şi rapid. Modelul de faţă are o capacitate de încărcare de până la 12 seturi de veselă, o capacitate foarte generoasă, ideală familiilor numeroase. Deţine control mecanic, afişaj LED de pe care se pot urmării setările şi etapele de spălare şi o serie de 4 programe de spălare, ce acoperă mai toate tipurile de veselă.

După părerea mea, preţul de achiziţie este pe departe foarte avantajos, datorită calităţii şi funcţiilor avansate ale produsului, astfel modelul de faţă se poate procura din oferta eMag cu numai 1.349 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea tehnică, ar fi de specificat că dimensiunile standard sunt de 81.5 x 59.8 x 55(IxLxA) cm, greutatea este de aproximativ 52kg, iar nivelul de zgomot la utilizare este de doar 52db.

Acelaşi aparat electrocasnic îl regăsim şi în magazinul online Flanco.

Imagini cu Bosch SMV40C10EU :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Aşa cum spuneam mai sus, deţine o listă cu 4 programe de spălare eficiente şi economice, precum: programul normal la o temperatură de 65°C, programul intensiv la o temperatură 70°C, programul rapid la o temperatură de 45°C şi programul Bio/Eco la o temperatură de 50°C.

Din punct de vedere al sistemelor speciale din dotare, ar fi de specificat sistemul de siguranţă pentru cei mici, ce previne deschiderea uşii în timpul ciclului de spălare, tehnologia de protecţie al articolelor din sticlă, astfel acestea sunt tratate cu mare atenţie şi delicateţe, şi sistemul AquaStop ce asigură o protecţie ridicată împotriva inundaţiilor.

O altă opţiune destul de interesantă ar fi şi VarioSpeed, o funcţie de spălare eficientă, cu până la 50% mai rapidă, ce oferă rezultate optime la spălare, cât şi la uscare.

LoadSensor este un senzor ce detectează automat greutatea încărcăturii, astfel nivelul apei va creşte pe măsură cantităţii de veselă.

Cât despre consumul de resurse, apă şi energie electrică, se prezintă astfel: consumul energetic per program standard este de doar 1.02kWh, iar media anuală este de 290kW, graţie clasei energetice A+. Dacă ar fi să comparăm consumul energetic mediu anual, ar fi mai puţin de cât ar consumă 3 becuri clasice de 100W. La fel de bine se prezintă şi din punct de vedere al consumului de apă, astfel media anuală este de 3300l, iar per program standard de doar 11.7l.

Acesoriile din dotare, ce vin odată cu maşina sunt: un coş pentru tacâmuri, un coş reglabil pe înălţime ideal pentru vesela de diferite dimensiuni, un compartiment pentru sare, un coş pentru sistem Vario, un suport pentru ceşti şi accesoriile necesare pentru legarea aparatului, precum: un furtun de alimentare cu apă de 1.65m şi un furtun de evacuare de 1.9m.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Bosch SMV40C10EU este o maşină de spălat vase complet încorporabilă, încăpătoare, performanţă şi economică din punct de vedere al resurselor (apă, curent, detergent).

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Capacitate 12 seturi
  • Clasa A+
  • 4 programe
  • Control mecanic
  • LED
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.