Bosch SMS40E32EU – maşină de spălat vase ieftină, performantă şi eficientă

Bosch SMS40E32EU reprezintă cea mai accesibilă maşină de spălat a acestui brand consacrat, un produs electrocasnic de bucătărie, ce oferă rezultate rapide şi eficiente, indiferent de cât de murdare sunt vasele.

Se bucură de o capacitate de încărcare de până la 12 seturi, de 4 programe de spălare, de control mecanic şi de o serie diversificată de funcţii şi sisteme utile.

Reprezintă o variantă potrivită celor ce nu pun foarte mult accent pe performanţă, pe design sau pe alte detalii de genul high-tech, ci pur şi simplu pentru cei ce vor să scape de spălatul vaselor şi atât.

Este disponibilă de curând şi în stocul celor de la eMag, la preţul online de numai 1.249 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul design, nu sunt foarte mult de spus, ci doar că prezintă o construcţie clasică, obişnuită, de culoare albă. Cântăreşte 44kg şi măsoară standard 84.5 x 60 x 60(IxLxA) cm. Nivelul zgomotului la utilizare ajunge unde la 52 de decibeli.

Acelaşi model accesibil este disponibil şi în ofertele celor de la Altex, CEL şi Flanco.

Imagini cu Bosch SMS40E32EU :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

După cum spuneam şi mai sus, vine proiectată cu 4 programe de spălare, precum: programul Normal la 65°C, programul Bio/Eco la 50°C, programul Spălare rapidă la 45°C şi programul Prespălare.

Programul Normal are o durată de 140 de minute, resursele consumate fiind: 15l de apă şi 1.4kWh energie electrică.
Programul Bio/Eco are o durată de 210 minute, resursele consumate fiind: 14l de apă şi 1.02kWh energie electrică.                                                                                                                                                 Proramul Spălare rapidă are o durată de doar 29 de minute, resursele consumate fiind: 11l de apă şi 0.8kWh energie electrică.
Programul Prespălare are o durată de 15 minute, resusele consumate fiind: de 0.05lWh energie electrică.

În privinţa funcţiilor şi sistemelor speciale se laudă cu protecţie de prevenire a inundaţiilor, cu filtru de autocurăţare, cu funcţia de încărcare la jumătate, cu tehnologia EcoSilence Drive, cu funcţia de asistare a dozajului cu detergent (DosageAssist), cu funcţia Aquastop, cu sistemul hidraulic ActiveWater, cu sistem de protecţie al paharelor şi cu funcţia de programare întârziată cu intervale cuprinse între 3-6-9h.

Totodată include sensor de încărcare, 3 nivele de temperatură, indicator electronic al nivelului de umplere, indicator LED cu statusul etapele programelor, cu indicator de sare, cu circuit de regenerare a sări de dedurizare şi cu servomecanism de închidere. Cuva maşinii este construită integral din inox, lucru ce garantează o durată de utilizare prelungită.

Fiind încadrată de către specialişti în clasa energetică A+, înregistrează un consum energetic de 290kW/an şi de 1.02kW/program standard. Vis-a-vis de consum, cel de apă este de 3920l/an şi de doar 14l/ciclu de spălare.

Este de specificat faptul că deţine cablu de alimentare cu lungimea de 1.7m, suficient aş spune eu, fără a mai fi nevoie de un prelungitor. Vine echipată cu furtun de alimentare cu apă de 1.4m şi cu un furtun de evacuare de 1.7m.

Ar mai fi de spus că vine la pachet cu un coş pentru tacâmuri, cu o sită de autocurăţare şi cu un suport pentru ceşti.

Concluzie :

Concluzionând, Bosch SMS40E32EU este o maşină de spălat vase eficientă, atât din punct de vedere al resurselor pe care le consumă, cât şi al rezultatelor pe care le obţine.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Capacitate generoasă (12 seturi)
  • 4 programe
  • Performanţe bune la spălare
  • A+
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.