Bosch SMI50L05EU – maşină de spălat vase cu capacitatea de 12 seturi, din clasa A+

Bosch SMI50L05EU este un tip performant şi modern de maşină de spălat vase, un produs electrocasnic parţial încorporabil ce asigură o funcţionare excelentă, garantând rezultate pe măsură, cu un consum de resurse favorabil (apă, curent, detergent). Este ideală în orice bucătărie modernă, indiferent de numărul membrilor familiei, fiind capabilă să facă faţă indiferent de gradul de murdărie al vaselei.

Este o variantă din clasa A+, cu 12 seturi, ce benficiază de 5 programe de spălare, de control electronic, precum şi de afişaj LCD. Acest display oferă informaţii despre timpul de spălare rămas şi despre funcţiile setate.

Acest model SMI50L05EU este disponibil în magazinul online eMag la preţul de achiziţie de 2.199 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, după cum observăm deţine o construcţie clasică, de culoare albă, modernă şi elegantă. Are o greutate de 34kg, măsoară standard 81.5 x 59.8 x 57.3(IxLxA) cm, nivelul zgomotului la utilizare ajungând la maxim 46db. Ar fi de spus că materialul din care este concepută cuva interioară este Inox/Polinox, capabil să garanteze rezistenţă şi durabilitate în timp.

Acelaşi model Bosch se poate procura şi din ofertele celor de la CEL, evoMag şi Altex.

Imagini cu Bosch SMI50L05EU :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Produsul de faţă a fost încadrat de către specialişti în clasa de eficienţă energetică A+, înregistrând anual în jur de 290kW şi doar 1.02kW/ciclu de spălare. Din punct de vedere al consumului de apă, media anuală ajunge la 2660l, iar per ciclu de spălare la doar 9.5l.

După cum spuneam la începutul articolului, această maşină de spălat vase este prevăzută cu 5 programe de spălare, cum ar fi: programul Intensiv la 70°C, programul Rapid la 45°C, programul Auto la 45-65°C, programul Bio/Eco la 50°C şi programul Prespălare.

Este prevăzută cu filtru cu autocurăţare, cu protecţie pentru inundaţie, cu 4 nivele de temperatură, cu funcţia de uscare intensivă, cu funcţia de asistare dozaj detergent (DosageAssist), cu funcţia de blocare a panoului de control, cu servomecanism de închidere, cu sistemul AquaStop, cu 5 nivele de pulverizare a apei, cu indicator electronic al nivelului de umplere, cu tehnică de spălare cu alternare, cu sistem hidraulic ActiveWater, cu indicator electronic al nivelului de umplere, cu EcoSilence Drive, cu funcţia VarioSpeed, cu sistem de protecţie al paharelor, precum şi cu cu circuit electronic ce regenerează sarea de dedurizare.

Ca şi senzori deţine senzorul de încărcare şi senzorul de detectare al gradului de murdărie, ce ajustează automat timpul de spălare, temperatura şi consumul de resurse.

Desigur, deţine şi opţiunea de încărcare la jumătate, precum şi pornirea programabilă cu intervalul orar 1-24h.

Odată cu această maşină de spălat vase vine şi un coş reglabil pe înălţime, un coş pentru tacâmuri, un compartiment pentru sare, un coş Silver XXL, un suport pentru ceşti, un cablu de alimentare de 1.75m, un furtun de alimentare cu apă de 1.65m şi un furtun de evacuare apă de 1.9m.

Concluzie :

Concluzionând, Bosch SMI50L05EU este o maşină de spălat vase inteligentă, cu performanţe superioare în spălarea vaselor, capabilă să obţină rezultate ireproşabile, cu un consum de resurse favorabil.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 5 programe
  • Performanţe bune la spălare
  • A+
  • Display LCD
Contra:
  • Nimic momentan

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.