Bosch SKS51E22EU – maşină de spălat vase compactă, performantă şi eficientă

Bosch SKS51E22EU reprezintă o maşină de spălat vase de dimensiuni reduse, un produs electrocasnic de bucătărie, ce se integrează perfect în orice stil. Este un model bine dotat în privinţa funcţiilor şi programelor de spălare, capabil să garanteze cele mai bune rezultate la spălare, într-un mod pe cât se poate de eficient.

Provine din clasa energetică A+, are o capacitate de încărcare de până la 6 seturi, beneficiază de 5 programe de spălare, controlul acesteia fiind de tip mecanic.

Acest model SKS51E22EU este disponibil şi în gama de produse eMag, la doar 1.299 de lei (vezi preţ actualizat).

După cum observăm, prezintă o construcţie ergonomică, modernă şi elegantă, de culoare albă. Are o greutate de 22kg şi măsoară standard 45 x 55.1 x 50(IxLxA) cm, astfel nu va ocupa foarte mult din spaţiul bucătăriei. Nivelul zgomotului la utilizare înregistrează o maximă de 48 de decibeli.

Acelaşi model se poate achiziţiona şi din stocurile celor de la Flanco, CEL sau Altex.

Imagini cu Bosch SKS51E22EU :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

În ceea ce o priveşte consumul de resurse, este de specificat faptul că este încadrată în clasa A+, astfel consumul anual de energie electrică este de 174kW şi de doar 0.61kW/ciclu de spălare. La fel de bine se prezintă şi din punct de vedere al consumului de apă, astfel media anuală este de 2240l, iar consumul per ciclu de spălare este de doar 8l.

Aşa cum am spus, deţine 5 programe de spălare, eficiente şi economice, precum:

Programul Intensiv ce spală la o temperatură de 70°C, durata acestuia fiinde până la 2h. În acest program se vor consuma în jur de 9.5l de apă şi 0.9kWh de curent electric.
Programul Normal ce spală la o temperatură de 65°C, durata acestuia fiind de până la 2h şi 40min. În acest program se vor consuma în jur de 8.5l de apă şi 0.85kWh de curent electric.
Programil Bio/Eco ce spală la o temperatură de 50°C, durata acestuia fiinde de până la 3h şi 45min. În acest program se vor consuma în jur de 8l de apă şi 0.61kWh de curent electric.
Programul Delicat ce va spală la o temperaturăde 40°C, durata acestuia fiind de până la 1h şi 20min. În acest program se vor consuma în jur de 7l de apă şi 0.45kWh de curent electric.
Programul de Spălare Rapidă ce va spală la o temperatură de 45°C, durata acestuia fiind de până la 29min. În acest program se vor consuma în jur de 6l de apă şi 0.45kWh de curent electric.

Se laudă cu o sumedenie de senzori, funcţii şi opţiuni, precum filtrul de autocurăţare, 5 nivele de temperatură, indicator de sare, uscare intensivă, ActiveWater hydraulic system, EcoSilence Drive, Circuit electronic ce regenerează sarea de dedurizare, două nivele de pulverizare, braţe curbate de pulverizare, indicator electronic al nivelului de umplere, servomecanism de închidere şi sistem de protecţie al paharelor.

Ar fi de specificat faptul că deţine cuva interioară din Inox/Polinox, venind la pachet împreună cu cablu de alimentare de 1.7m, cu furtun de alimentare cu apă de 1.5m şi cu furtun de evacuare apă de 2.25m. Pe lângă acestea, vine şi cu un coş pentru tacâmuri, precum şi cu un suport pentru ceşti.

În cazul în care aparatura bucătăriei este de culoarea inoxului, se recomandă modelul Bosch SKS51E28EU. Este un produs identic din punct de vedere tehnic, doar de culoare argintie.

Concluzie :

Concluzionând, Bosch SKS51E22EU este o maşină de spălat vase automată, un produs electrocansic compact de bucătărie, capabil să obţină rezultate ireproşabile, cu un consum de resurse favorabil.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 5 programe
  • Performanţe bune la spălare
  • A+
  • 5 nivele de temperatură
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.