Bosch PPP6A6B80 – plită modernă din sticlă cuarţ termorezistentă

Bosch PPP6A6B80 reprezintă o plită încorporabilă din sticlă cuarţ termorezistentă, evidenţiată atât prin aspect, cât şi prin performanţe superioare la gătit. Este un produs calitativ de generaţie nouă, cu capacitatea de a se integra destul de uşor în decorul oricărei bucătării.

Aşadar, discutăm despre un model pe gaz cu aprindere electrică. Dispune de 4 arzătoare de dimensiuni diferite, de siguranţă termoelectrică, precum şi de 9 trepte de putere.

Acest model recent PPP6A6B80 este comercializat online deja de către cei de la eMag cu preţul de 1.209 lei (vezi preţ actualizat).

Construcţia modernă şi elegantă din sticlă cuarţ termorezistentă de culoare neagră permite posibilitatea încadrării acesteia atât la nivelul blatului, cât şi încorporată standard. Suprafaţa distinsă nu doar că aduce un plus de rafinament, ci garantează şi un mod de curăţare rapid şi uşor. Din punct de vedere al detaliilor tehnice, ar fi de menţionat că măsoară standard 4.5 x 59 x 52 (IxLxA) cm, că deţine cablu de alimentare de 1m şi că vine la pachet cu duze pentru GPL (28-30/37 mbar).

Imagini cu Bosch PPP6A6B80:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Aşa cum am spus, noua plită Bosch vine proiectată cu 4 zone de gătit diferite: un arzător economic (mic), un arzător mare şi două normale. Ca şi poziţionare, cel mic este amplasat în partea din faţă dreapta, cel mare în partea din spate dreapta, iar cele două normale în partea din stânga faţă şi spate.

Toate cele 4 zone de gătit dezvoltă o putere totală de 7.5kW. Individual, cel mic furnizează o putere de 1kW, cel mare o putere de 3kW, iar cele două normale o putere de câte 1.75kW fiecare.

Fiecare zonă în parte este prevăzută cu câte un suport continuu din oţel emailat. Acestea vor garanta o stabilitate foarte bună, indiferent de dimensiunile vaselor de gătit.

În privinţa funcţiilor avansate, se laudă cu funcţia FlameSelect, precum şi cu modul de siguranţă al flăcării.

FlameSelect reprezintă opţiunea de reglare precisă a celor 9 trepte de putere a flăcării.

Modul de siguranţă termoelectrică are rolul de a supraveghea eficient flacăra. Astfel, în cazul stingerii accidentale a acesteia, alimentarea cu gaz este oprită instant în mod automat.

Din punct de vedere al controlului, panoul de comandă este situat în partea frontală a plitei. Aici sunt disponibile cele 4 butoane de comandă, de tip baionetă pentru un control cât mai ergonomic, precum şi sigla brand-ului consacrat Bosch.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Bosch PPP6A6B80 reprezintă o plită încorporabilă ultra-modernă şi performantă, evidenţiată printr-un raport-preţ calitate apreciabil.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Modernă
  • Sticlă cuarţ
  • 9 trepte de putere
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.