Bosch PPH616B21E – plită încorporabilă pe gaz, cu aprindere electrică

Bosch PPH616B21E este produs electrocasnic pe gaz, ideal pentru orice bucătărie modernă, datorită eficienţei ridicate şi al aspectului plăcut pe care îl conferă.

Deţine 4 arzătoare pe gaz, aprindere electrică, având butoanele poziţionate vertical, grătar din fontă şi funcţie de siguranţă a flăcării.

Ca şi preţ, este comercializată cu numai 1.447 de lei (vezi preţ actualizat) de către eMag, un preţ convenabil şi corect, vis-a-vis de specificaţiile plitei.

Este de culoare neagră, cântăreşte în jur de 14.2kg şi măsoară standard 5.8 x 59 x 52(IxLxA) cm. Deţine duze pentru GPL, are lungimea cablului de alimentare de 1 metru, iar dimensiunile nişei sunt de 4.5 x 56 x 48 – 49cm.

Acelaşi produs electrocasnic Bosch îl întâlnim şi în oferta celor de la Cel şi Altex.

Imagini cu Bosch PPH616B21E :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aşa cum spus şi mai sus, se bucură de 4 arzătoare de dimensiuni şi puteri diferite. Astfel, vine echipată cu un arzător mare WoK cu o putere de 3.3kW (dreapta-spate), cu un arzător mic cu o putere de 1kW(dreapta-faţă) şi cu două arzătoare normale cu o putere de 1.7kW(stânga-spate şi stânga-faţă).

Suprafaţa plitei este scoasă în evidenţă de către o sticlă neagră securizată, extrem de elegantă şi de modernă.

Igienizarea acesteia este pe cât se poate de uşoară, asta mulţumită suporturilor din fontă independente.

Pune la dispoziţie două posibilităţi de montaj, respectiv încastrarea în blat sau încastrarea la nivelul blatului din piatră naturală sau granit.

Ar fi de specificat faptul că deţine dispozitiv special de protecţie împotriva scurgerilor de gaz, respectiv unul electromagnetic pentru fiecare arzător.

Concuzie :

Acestea fiind spuse, Bosch PPH616B21E este o plită pe gaz cu aprindere electrică, ultra modernă şi elegantă, de tip încorporabilă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Plită încorporabilă
  • Alimentare cu gaz
  • Aprindere electrică
  • 4 arzătoare
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.