Bosch POP6B6B10 – plită încorporabilă pe gaz, cu aprindere electrică şi cu 4 arzătoare

Bosch POP6B6B10 reprezintă un model accesibil şi eficient de plită cu aprindere electrică pe gaz, potrivit perfect oricărei bucătării moderne.

Avem de faţă un produs electrocasnic încorporabil pe gaz, ce deţine patru arzătoare de diferite dimensiuni, având butoanele poziţionate lateral.

În privinţa costului de achiziţionare, o întâlnim în oferta eMag la preţul excelent de doar 834 de lei (vezi preţ actualizat).

Estetic vorbind, remarcăm o construcţie elegantă din sticlă, de culoare neagră, ce are o greutate de aproximativ 12kg. Ca şi dimensiuni standard, măsoară 4.5 x 59 x 52(IxLxA) cm.

Aceeaşi plită încorporabilă o pun la dispoziţie şi cei de la Elefant.

Imagini cu Bosch POP6B6B10 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Vorbim despre o plită încorporabilă de 7400W putere, ce deţine duze de GPL, având dimensiunile standard ale nişei de 4.5 x 56 x 48 – 49 cm şi lungimea cablului de alimentare de 1m.

Cele patru arzătoare sunt: unul mic cu putearea de 1kW, unul mare cu putearea de 3kW şi două normale cu putearea de 1.7kW. Poziţionarea acestora este realizată astfel: cel mare în stânga-faţă, cel mic în dreapta faţă, iar cele mari în stânga şi dreapta spate.

Ar fi de specificat că deţine funcţia de siguranţă a flăcării şi funcţia de deconectare automată, având grătarele construite din oţel.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Bosch POP6B6B10 este o plită pe gaz cu aprindere electrică, de tip încorporabilă, extrem de eficientă, ce prezintă un aspect foarte plăcut.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Plită încorporabilă
  • Alimentare cu gaz
  • Aprindere electrică
  • 4 arzătoare
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.