Bosch POH6B6B10 – plită cu alimentare pe gaz şi cu aprindere electrică, de tip încorporabilă

Bosch POH6B6B10 este o plită încorporabilă accesibilă, un produs electrocasnic modern şi elegant, potrivit perfect oricărei bucătării distinse.

Este un model de 7700W putere, ce se alimentează pe gaz, având aprindere electrică. Deţine 4 arzătoare de diferite dimensiuni, butoane fiind poziţionate vertical, beneficiind de siguranţă termoelectrică, cu supraveghere a flăcării.

Ca şi preţ, este un produs electrocasnic avantajos, ce se poate achiziţiona din oferta celor de la eMag cu doar 1.090 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa detaliilor tehnice, remarcăm o construcţie modernă, pe un fond de culoare neagră. Cântăreşte doar 12kg şi măsoară standard 4.5 x 59 x 52(IxLxA) cm.

Acelaşi produs Bosch îl pun la dispoziţie şi cei de la Altex şi Elefant.

Imagini cu Bosch POH6B6B10 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Vorbim despre o plită încorporabilă ce deţine 4 arzătoare pe gaz, cu aprindere electrică de diferite dimensiuni, precum: un arzător mare WoK de 3.3kW, un arzător mic de 1W şi două arzătoare normale de 1.7kW.

Poziţionarea celor 4 arzătoare este realizată astfel: cel mare stânga faţă, cel mic dreapta faţă, iar cele normale stânga şi dreapta spate. Suporturile de vaze independente ce vin peste arzătoare sunt construite din oţel emailat.

Ca şi specificaţii, ar fi de spus că dispune de deconectare automată, de siguranţă termoelectrică cu supraveghere a flăcării şi de cablu de alimentare, cu lungimea de 1m.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Bosch POH6B6B10 este o variantă accesibilă de plită încorporabilă pe gaz, cu aprindere electrică, modernă şi eficientă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Plită încorporabilă
  • Alimentare cu gaz
  • Aprindere electrică
  • 4 arzătoare
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.