Bosch PCR715M90E – plită încorporabilă modernă şi calitativă cu 5 arzătoare

Bosch PCR715M90E este un model diferit de plită încorporabilă pe gaz, dat fiind faptul că deţine 5 arzătoare de dimensiuni diferite. Construcţia ultra-modernă din inox face ca produsul de faţă să se integreze fără probleme în decorul modern al oricărei bucătării.

Ei bine, aşa cum am spus are alimentare pe gaz, precum şi aprindere electrică. Cele 5 zone de gătit dezvoltă împreună până la 12.4kW putere, lucru ce o scoate în evidenţă ca fiind una dintre cele mai puternice plite pe gaz de pe piaţă.

Acest model PCR715M90E este deja prezent în gama de produse electrocasnice de bucătărie eMag la preţul de 1.799 de lei (vezi preţ actualizat).

Remarcăm o construcţie calitativă din inox cu un design plăcut şi elegant. Deţine duze pentru GPL, precum şi cablu de alimentare cu lungimea de 1m. Tehnic vorbind, cântăreşte aproximativ 14kg şi măsoară standard 5.2 x 70.2 x 52 (IxLxA) cm. Ar fi de reţinut faptul că grosimea blatului de încorporare trebuie să măsoare minim 30mm, dimensiunile nişei măsurând 4.5 x 56 x 48-49 cm.

Aceeaşi variantă modernă este disponibilă online şi la Flanco.

Imagini cu Bosch PCR715M90E:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noua plită încorporabilă de Bosch pune la dispoziţie 5 zone de gătit diferite, precum: un arzător mic, unul mare, unul WoK şi două normale.

Ca şi poziţionare, cel WoK este situat în centrul plitei, cel mare în parte din dreapta spate, cel mic în partea din stânga faţă, iar cele două normale în partea din stânga spate şi dreapta faţă.

Aşa cum am spus, în total furnizează o putere de 12.4kW. Individual, arzătorul WoK dezvoltă o putere de 5kW, arzătorul mare o putere de 3kW, arzătorul mic o putere de 1kW, iar cele două arzătoare normale o putere de 1.7kW fiecare.

Deasupra celor 5 zone de gătit sunt proiectate două suporturi calitative din fontă, cu capacitatea de a garanta o stabilitate maximă tuturor vaselor de gătit, indiferent de dimensiuni.

Este de reţinut faptul că beneficiază de dispozitiv de siguranţă al gazului, de protecţie împotriva accesului celor mici, de buton pentru conectare/deconectare, de siguranţă cu supraveghere flacără, precum şi de posibilitate de aprindere cu o singură mână.

Concluzie:

Concluzionând, Bosch PCR715M90E reprezintă o plită aparte încorporabilă din inox, evidenţiată prin calitate şi performanţe superioare la gătire.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Modernă
  • Inox
  • Wok cu flacară dublă
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.