Bosch PCP615B90E – plită din inox pe gaz, de tip încorporabilă

Bosch PCP615B90E reprezintă un model accesibil de plită încorporabilă pe gaz, un aparat electrocasnic eficient, potrivit perfect oricarui stil de bucătărie.

Este un produs cu alimentare pe gaz, ce dispune de 4 arzătoare de diferite dimensiuni, de aprindere electrică de la buton, de grătar şi de sistemul de siguranţă al flăcării.

La eMag, costă în jur de 999 de lei (vezi preţ actualizat), un preţ corect şi avantajos, în raport cu calitatea produsului.

Este realizată integral din inox, purtând culoarea acestuia, conferind un aer modern şi elegant. Dimensiunile standard ale plitei sunt de 0.52 x 58.2 x 52.0(IxLxA) cm, iar grosimea blatului de încorporare trebuie să măsoare 30mm.

Aceeaşi plită pe gaz o întâlnim şi în stocul celor de la Flanco, evoMag şi Cel.

Imagini cu Bosch PCP615B90E :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aşadar, deţine 4 arzătoare cu alimentare pe gaz şi cu aprindere electrică de la buton. Acestea sunt: un arzător mare, cu o putere de 3kW, ataşat în dreapta-spate, un arzător mic, cu o putere de 1kW, ataşat în dreapta-faţă şi două arzătoare normale, cu o putere de 1.7kW, ataşate în stânga-spate, respectiv stânga-faţă.

Ar mai fi de spus că puterea maximă conectată pe gaz este de 7.4kW, că deţine duze pentru GPL şi două grătare din fontă, iar lungimea cablului de alimentare este de 1m.

Butoanele de la aprindere electrică a celor 4 arzătoare sunt poziţionate frontal, oferind o utilizare comodă şi rapidă.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Bosch PCP615B90E este o plită încorporabilă pe gaz din inox, modernă şi elegant, perfectă în orice bucătărie distinsă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Plită încorporabilă
  • Alimentare cu gaz
  • Aprindere electrică
  • 4 arzătoare
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.