Bosch PBH6B5B60 – aparat electrocasnic pe gaz, de tip încorporabil

Bosch PBH6B5B60 reprezintă una dintre cele mai avantajoase variante de plite încorporabile, un model extrem de modern şi de elegant, ideal oricărei bucătării distinse.

Vorbim despre o plită cu alimentare pe gaz, ce beneficiază de 4 arzătoare, de grătar, de siguranţă termoelectrică, cu supraveghere a flăcării şi de 4 butoane poziţionate lateral.

Ca şi preţ, aşa cum spus, este un produs electrocasnic avantajos, ce se poate achiziţiona din oferta eMag cu preţul de doar 745 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al detaliilor tehnice, observăm un exterior distins, din inox, pe un fond de culoare argintie. Ca şi dimensiuni standard măsoară 4.3 x 58 x 51(IxLxA) cm şi cântăreşte aproximativ 10kg.

Aceeaşi plită pe gaz încorporabilă o întâlnim şi în stocul celor de la Flanco.

Imagini cu Bosch PBH6B5B60 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

După cum spuneam mai sus, se laudă cu 4 arzătoare, cu duze GPL. Cele 4 arzătoare sunt: două arzătoare normale, cu o putere de încălzire de până la 1.7kW, un arzător WoK cu o putere de încălzire de până la 3.3kW şi un arzător mic cu o putere de încălzire de până la 1kW.

Pentru o stabilitate ridicată şi totodată pentru o curăţare mai rapidă şi mai uşoară, dispune de suporturi pentru vase de gătit cu aspect de fontă, cu picioruşe din cauciuc.

Acestea fiind spuse, Bosch PBH6B5B60 este o plită pe gaz de tip încorporabilă, extrem de accesibilă ca şi preţ, ce se remarcă printr-un aspect utra modern şi elegant din inox.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Plită încorporabilă
  • Alimentare cu gaz
  • 4 arzătoare
  • Din inox
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.