Bosch KIS87AF30 – combină frigorifică încorporabilă, inteligentă, economică şi spaţioasă

Bosch KIS87AF30 este o combină frigorifică încorporabilă, cu un spaţiu de depozitare generos, concepută să asigure o păstrare optimă a alimentelor, pe o durată de două ori mai îndelungată.

Avem de-a face cu un produs frigorific cu un volum net total de 272lm, alcătuit din frigider şi congelator, o capacitate de încărcare destul de generoasă, chiar şi pentru familiile mai mari. Vine dotată cu afişaj modern de tip LED, de pe care se poate urmării temperatura de la interior.

În privinţa preţului, nu pot spune că este un produs frigorific foarte avantajos pentru toţi cei dintre noi, astfel este comercializat de către eMag cu preţul de 3.578 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul date tehnice, ar fi de spus că măsoară standard 177 x 56 x 55(IxLxA) cm, având o greutate de 68kg. Deţine uşile cu deschidere pe partea dreaptă, dotate cu sistem reversibil, ce permite modificarea deschiderii acestora. Iluminarea interioară este proiectată pe LED-uri, fapt ce influenţează consumul energetic redus.

Acelaşi aparat frigorific îl întâlnim şi în stocul celor de la evoMag şi Altex.

Imagini cu Bosch KIS87AF30 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Vorbim despre un pordus încorporabil, proiectat cu frigiderul în partea de sus, ce are un volum net total de 211l şi un sistem de dezgheţare automat, astfel te scuteşte de o muncă în plus. La interiorul acestuia, dăm peste 6 suporturi pe uşă, pentru diferite alimente de dimensiuni reduse, mai întâlnim 5 rafturi generoase din sticlă, un compartiment pentru brânzeturi şi un compartiment pentru fructe şi legume HydroFresh. Este un sertar cu control al umidităţii, ce garantează prospeţimea legumelor şi fructelor, pe o durată de două ori mai mare decât la cele clasice.

Cel de-al doilea compartiment, congelatorul, îl întâlnim în partea de jos a combinei, având un volum net de 61l şi un sistem de dezgheţare manual. Deţine două compartimente, dintre care unul Big Box, respectiv ceva mai spaţios. Capacitatea de congelare a acestuia este de până la 7kg/24h.

Se laudă cu diverse funcţii smart, precum tehnologia LowFrost, ceea ce reprezintă un avantaj pentru congelator, o întreţinere mai uşoară a acestuia şi un consum energetic mai avantajos, plus gheaţă mai puţină la interior.

VarioShelf reprezintă un raft eficient, ce permite pliere sau extensie, în funcţie de volumul necesar alimentelor.

Panoul de comandă, este reprezentat prin touchControl, ce asigură un control precis şi uşor pentru funcţiile de răcire, doar printr-o simplă atingere.

Odată cu această combină frigorifică performantă, vor veni şi următoarele accesorii utile: un acumulator pentru răcire, un suport pentru ouă, un suport pentru sticle şi o tăviţă pentru gheaţă.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Bosch KIS87AF30 este o combină frigorifică încorporabilă, spaţioasă, eficientă şi economică, ce asigură un spaţiu generos optim de depozitare al alimentelor.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Acesibilă
  • Volum net total 250l
  • A+
  • Sistem de dezgheţare automat
  • Silenţioasă
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.