Bosch KGV36VL32S

Concepută special pentru cei care își doresc o combină frigorifică performantă, încăpătoare și totodată accesibilă ca preț, noua combină frigorifică Bosch KGV36VL32S este o alegere bună, făcută cu cap.

Formată din frigider și congelator, ambele destul de spațioase, cu un volum net total de 309l și cu un consum de energie redus de 227kWh/an, grație clasei energetice A++, este ideală în orice locuință. În ciudă volumului său, nu măsoară mai mult de 186 x 60 x 65(IxLxA)cm, așadar o poți monta în orice loc dorești, fără grija spațiului.

Prețul acestei combine frigorifice Bosch KGV36VL32S la data de 24-10-2014, era de aproximativ 1.600lei (vezi preț actualizat). Un preț corect aș spune ținând cont de specificațiile de ultimă oră pe care le deține.

IMAGINI CU combină frigorifică Bosch KGV36VL32S :

 

 

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

La capitolul desing, putem spune că excelează, fiind foarte modernă, construită dintr-un material din inox de foarte bună calitate. Ușile reversibile îți permit să îți montezi combina frigorifică exact așa cum îți dorești și cum te avantajează. Afișajul LED la fel și iluminarea din interior, duc la o lumină mai bună și la un consum redus de energie.

Frigiderul, conceput în partea de sus a combinei frigorifice, cu un volum net de 215l este compus din 4 rafturi din sticlă, 3 suporturi pe ușă și un compartiment special destinat legumelor și fructelor, Crisper Box. Fiind un model performant, nou conceput, sistemul de dezghețare al frigiderului se va executa automat. În partea de jos a combinei găsim congelatorul, cu un volum net de 94l, format din 3 compartimente, dintre care unul mai mare (Big Box) pentru produse congelate mai voluminoase și cu o capacitate de congelare de 7Kg/24h.

Alte două caracteristici speciale ale acestui congelator ar fi Low Frost și Vario Zone. Tehnologia Low Frost va duce la un consum redus de energie electrică și la o întreținere mai ușoară. Vario Zone îți oferă flexibilitate pe partea de congelaror, adică îți permite să îndepărtezi cu ușurință sertarele și rafturile din sticlă.

Pe partea de siguranță și functiie, dispune de funcția super-congelare și evacuarea apei din condens. Accesorii utile care vin împreună cu noua combină frigorifică ar fi suportul de sticle, suportul pentru ouă și tava pentru gheață.

Ca și detalii tehnice ar fi clasa climatică SN-T, unicul compresor puternic, autonomia incredibilă de 23h fară curent și nivelul de zgomot, foarte silențios aș spune, de doar 39 decibeli.

OPINII PRO  ȘI CONTRA:

Pro:

  • Sistem Low Frost
  • Sistem dezghețare frigider automat
  • Evacuarea apei din condens
  • Clasă de eficiență energetică: A++
  • Afișaj LED
  • Volum net total : 309l
  • Vario Zone
  • Calendar pentru produse congelate

Contra:

  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.