Bosch KGV36UL30 – combină frigorifică accesibilă, modernă şi performantă

Bosch KGV36UL30 este o combină frigorifică de calitate foarte bună, evidenţiată atât printr-un aspect modern şi interesant, cât şi printr-o serie de specificaţii avansate. Se laudă cu un volum net generos, precum şi cu condiţii optime de depozitare a alimentelor.

Avem de-a face cu un produs frigorific din clasa A++, ce are un volum net total de 309l. De aici 215l sunt ai frigiderului, iar restul de 94l ai congelatorului. La interior, în partea de sus a frigiderului deţine un afişaj digital de tip LED, ce oferă informaţii cu privire la temperatura interioară.

Acest model KGV36UL30 poate fi achiziţionat şi online direct din oferta magazinului de specialitate eMag, cu numai 1.449 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic se prezintă excelent. Astfel, datorită design-ului modern argintiu se poate integra fără probleme în orice stil de bucătărie. Uşile reversibile au deschidere standard pe partea dreaptă, mânerele acestora fiind integrate verical.

Deţine iluminare interioară pe LED, cântăreşte în jur de 72kg şi măsoară standard 186 x 60 x 65 (IxLxA) cm.

Acelaşi model este prezent şi în ofertele celor de la Flanco şi CEL.

Imagini cu Bosch KGV36UL30:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Mulţumită clasei energetice A++, noul aparat frigorific de la Bosch înregistrează un consum energetic anual de numai 227kWh/an.

Din punct de vedere al poziţionării, frigiderul vine amplasat în partea de sus, iar congelatorul în cea de jos.

Astfel, frigiderul de 215l beneficiază de sistem automat de dezgheţare, fiind alcătuit din: 4 rafturi din sticlă securizată, din 3 suporturi din plastic pe uşă şi dintr-un compartiment generos CrisperBox, conceput în mod special pentru depozitarea fructelor şi legumelor.

Congelatorul de 94l se laudă cu o capacitate de răcire de până la 7kg/24h. Deţine 3 compartimente încăpătoare, unul dintre ele fiind de tip BigBox (XXL).

Ar mai fi de menţionat faptul că se bucură de calendar pentru produsele congelate, de funcţia Vario Zone, de funcţia avansată de super-congelare (SuperFreezing), de reglaj electronic al temperaturii şi de sistem Low Frost.

Dispune de un singur compresor, de clasă climatică SN-T, de suport pentru ouă, de tavă pentru gheaţă şi de cablu de alimentare cu lungimea de 2.4m. Este de reţinut faptul că are o autonomie fără curent de până la 23 de ore şi că nivelul de zgomot înregistrat în timpul utilizării este de doar 39dB.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Bosch KGV36UL30 reprezintă o combină frigorifică de calitate înaltă, modernă şi avantajoasă ca preţ. Se evidenţiază printr-un volum generos de depozitare, precum şi prin funcţii şi sisteme inteligente.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • LED
  • Sistem Low Frost
  • Inox antiamprentă
  • A++
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.