Bosch KGE49BI40 – un produs frigorific ideal, ce prezintă calitate vizibilă atât la exterior cât şi la interior

Bosch KGE49BI40 este o combină frigorifică extrem de voluminoasă, ce provine din clasa A+++ de eficienţă energetică, un aparat electrocasnic ideal familiilor numeroase şi bucătăriilor moderne.

Discutăm despre un aparat frigorific super eficient, ce beneficiază de un volum net total de 413 litrii şi de un afişaj de tip LED. Este compus din frigider şi congelator, frigiderul fiind de 301 litrii, iar congelatorul de 112 litrii.

Preţul de achiziţie este pe măsura caracteristicilor, nu foarte avantajos aş spune, astfel noua combină frigorifică este pusă în vânzare de către eMag la preţul de 3.249 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa aspectului, se face plăcută şi remarcată prin exteriorul din inox, ce inspiră eleganţă şi modernitate. Se bucură de uşi reversibile, cu mânere verticale, având deschidere pe partea dreaptă. Construcţia generoasă, măsoară 201 x 70 x 65(IxLxA) cm şi cântăreşte în jur de 100Kg.

Acelaşi produs frigorific generos şi performant îl regăsim şi în stocul de produse al celor de la Altex.

Imagini cu Bosch KGE49BI40 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

La nivel de consum energetic, se laudă cu clasa A+++ de eficienţă energetică, ce garantează un consum de numai 175kWh/an.

Aşa cum am spus, aparatul de faţă vine alcătuit din frigider şi congelator. Începând cu frigiderul, ce are o capacitate de încărcare de 301l, dispune de sistem automat de dezgheţare, de control electronic al temperaturii, fiind compus din: 5 rafturi din sticlă securizată, dintre care 3 sunt extensibile, iar două reglabile pe înălţime, din 4 rafturi pe uşă, din care unul este cu easyLift, unul cu suport mare şi unul pentru brânzeturi şi dintr-un sertar Crisper Box, cu regulator integrat de umiditate.

Cel de-al doilea compartiment, congelatorul, are un volum de 112l, sistem manual de dezgheţare şi control electronic al temperaturii. În dotarea acestuia găsim un recipient pentru cuburi de gheaţă şi 3 sertare transparente, dintre care unului BigBox.

În privinţa funcţiilor speciale se descurcă excepţional, astfel se bucură de funcţia Holiday, de funcţia pentru super-congelare, de funcţia pentru super-răcire, de sistemul de avertizare pentru uşa deschisă, de sistem de avertizare temperatură ridicată, de ventilator incorporat, de evacuare apă din condens, de funcţia AirFreshFilter şi de funcţia FlexSHelf.

Ar mai fii de spus, că noul produs frigorific deţine două sisteme de răcire, iluminare interioară cu LED, un nivel de zgomot de 34db şi o autonomie fără curent de până la 44 de ore.

Pentru mai multă prospeţime şi siguranţă a alimentelor, poţi achiziţiona un odorizat OdorCaptor cu carbon activ, special pentru aparate frigorifice.

În concluzie, Bosch KGE49BI40 este o combină frigorifică extrem de voluminoasă şi de încăpătoare, ce se remarcă printr-un consum energetic redus şi printr-un exterior ultra modern.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Combină frigorifică
  • Volum brut total 422l
  • Volum net total 413l
  • A+++
  • Sistem de răcire NoFrost
  • Afişaj LED
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.