Bosch HBN539S5 – cuptor electric încorporabil, cu convecţie de aer şi curăţare catalitică

Bosch HBN539S5 este un cuptor avantajos de tip încorporabil, un produs performant şi modern, capabil să se integreze la fix în orice stil de amenajare interioară a bucătăriei. Reuşeşte să obţină cele mai bune rezultate, datorită funcţiilor şi tehnologiilor speciale de ultimă generaţie.

Are o putere de 2900W, se alimentează electric şi se încadrează în clasa de eficienţă energetică A-20%. Include 8 funcţii, control mecanic, ventilator, precum şi un tip de afişaj modern LCD, încadrat între cele două butoane de control.

Acest model HBN539S5 este pus la vânzare online de către magazinul de specialitate eMag, la doar 1.299 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi design, este un cuptor atractiv şi modern de culoare neagră, uşa acestuia fiind concepută din sticlă termorezistentă. Are lungimea cablului de alimentare de 1m, cantăreşte în jur de 30kg şi măsoară standard 59.5 x 59.5 x 54.8 (I x L x A) cm.

Acelaşi produs încorporabil este disponibil şi în magazinele online Flanco, evoMag şi Cel.

Imagini cu Bosch HBN539S5 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aşa cum am spus, acest cuptor Bosch are o putere de 2900W, lucru ce necesită alimentarea la 220-240V, cu o frecvenţă de 50-60Hz. În privinţa consumului energetic, acesta este încadrat de către specialişti în clasa energetică A-20%, consumul înregistrat fiind de 0.79kW/h.

Cele 8 funcţii ale cuptorului sunt: funcţia de decongelare, funcţia de autocurăţare Catalitică, funcţia de Grill cu convecţie de aer, funcţia de Grill cu suprafaţă mare şi mică, funcţia de încălzire inferioară şi superioară, treaptă pentru Pizza, funcţia de gătire 3D şi funcţia de încălzire rapidă.

Desigur, beneficiază şi de iluminare interioară, foarte utilă atunci când preparatele de la cuptor nu necesită deschiderea uşii pentru verificarea stării acestora.

Pot spune că beneficiază de un volum generos, respectiv cel de 66l. Deţine integrat un ventilator pentru răcire, cât şi funcţia de blocare a acesului pentru copii.

Cavitatea interioară este una emailată, extrem de uşor de întreţinut, graţie autocurăţării Catalitice. Uşa cuptorului din sticlă termorezistentă are deschidere rabatabilă, pentru o deschidere şi închidere uşoară, suporturile tăvilor fiind detaşabile, pentru o igienizare uşoară.

Temperatura este cuprinsă între 50 – 270 de grade C, fiind de tip reglabilă, permiţând să fie adaptată în funcţie de tipul preparatului dorit.

Concluzie :

Concluzionând, Bosch HBN539S5 este un cuptor generos de tip încorporabil, un aparat de bucătărie performant şi modern, capabil să surprindă cu rezultate peste limita aşteptărilor.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Capacitate 67l
  • Modern
  • 8 funcţii
  • LCD
  • Ventilator
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.