Bosch HBN539E7 – cuptor electric încorporabil din inox, cu afişaj LCD

Bosch HBN539E7 este un cuptor electric performant de tip încorporabil, încăpător, eficient şi economic, capabil să ofere rezultate pe cât se poate de bune.

Este un aparat electrocasnic din clasa A-20% cu capacitatea de 67l, cu control mecanic, ce beneficiază de ventilator, de 8 funcţii şi de afişaj modern, LCD.

Ca şi cost de achiziţie, la eMag îl întâlnim la preţul de 1.664 de lei (vezi preţ actualizat), un preţ excelent pentru un asemenea produs electrocasnic de calitate înaltă.

Este integral realizat din inox, fiind de culoarea acestuia, o culoare distinsă, potrivită oricărui stil de bucătărie. Că şi construcţie, observăm uşa construită din sticlă, cablul de alimentare de 1m, având o greutate de 34kg, măsurând standard 59.5 x 59.5 x 54.8(I x L x A) cm.

Acelaşi cuptor electric Bosch îl întâlnim şi în stocul celor de la Cel, Altex şi evoMag.

Imagini cu Bosch HBN539E7 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Alimentarea cuptorului se poate face la 220-240 / 50-60 V/Hz, având cablul de alimentare de 1m. Provine din clasa de eficienţă energetică A-20%, având o putere de 2900W, consumul fiind de doar 0.79kW/h.

În privinţa funcţiilor, se laudă cu o serie numeroasă precum: funcţia de autocurăţare catalitică, funcţia de încălzire rapidă, funcţia de decongelare, funcţia de încălzire superioară, funcţia de gătire 3D, funcţia pentru Pizza, funcţia de încălzire inferioară şi funcţia de decongelare.

Ar fi de specificat faptul că deţine iluminare interioară, blocaj pentru accesul celor mici şi grill, cu convecţie de aer, cu suprafaţă mare sau mică.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Bosch HBN539E7 este un cuptor electric încorporabil din inox, dotat cu sisteme şi funcţii avansate, astfel încât să garanteze rezultate ireproşabile.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Cuptor încorporabil electric
  • Capacitate 67l
  • Clasa A-20%
  • Afişaj LCD
  • Timer, Rotisor şi Grill
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.