Bosch HBN532E3 – cuptor încorporabil multifuncţional din inox

Bosch HBN532E3 se laudă atât cu un aspect modern şi elegant, cât şi cu performanţe superioare la utilizare. Reprezintă un cuptor încorporabil din inox, de calitate înaltă, foarte uşor de integrat şi de asortat oricărui decor de bucătărie.

Discutăm despre un model electric multifuncţional din clasa A, ce are o capacitate de până la 66l. Are control mecanic, 8 funcţii interesante, ventilator, Timer, Grill, precum şi un afişaj digital modern.

Acest model recent HBN532E3 poate fi procurat şi online din oferta magazinului eMag cu preţul de 1.749 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, prezintă un exterior modern din inox, uşa acestuia fiind concepută din sticlă dublă neagră termorezistentă. Este de culoare argintie, cablul de alimentare are o lungime de 1m, cântăreşte în jur de 34m şi măsoară standard 59.5 x 59.5 x 54.8 (I x L x A) cm.

Imagini cu Bosch HBN532E3:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noul cuptor al producătorului Bosch este încadrat de către specialişti în clasa energetică A. Astfel, necesită o alimentare la 220 – 240 / 50 – 60V/Hz, consumul energetic înregistrat fiind de numai 0.89kW/h.

După cum spuneam şi ceva mai sus, modelul de faţă vine prevăzut cu 8 funcţii interesante, precum: funcţia de iluminare interioară, funcţia de decongelare, funcţia de încălzire rapidă, funcţia de încălzire superioară/inferioară, funcţia de convecţie cu aer fierbinte, funcţia de blocare acces copii, treaptă pentru Pizza şi funcţia de curăţare catalitică.

Ar fi de spus că beneficiază de sistem pentru uşă rece, de funcţia de programare şi de 3 nivele de temperatură.

În privinţa controlului, acesta se poate efectua extrem de rapid şi de uşor din panoul de comandă central. Aici sunt poziţionate două butoane rotative înconjurate de pictograme, între ele fiind pozitioant afişajul digital LED.

Odată cu noul cuptor electric încorporabil vin şi următoarele accesorii: un grătar combi, o tavă de coacere, suporturi telescopice, precum şi o tigaie universală.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Bosch HBN532E3 reprezintă un cuptor încorporabil multifuncţional performant şi modern, cu capacitatea de a asigura un mod de gătire sigur şi confortabil.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Display digital
  • Modern
  • Inox
  • Multifuncţional
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.