Bosch HBN431E6F – cuptor electric încorporabil din inox, multifuncţional

Bosch HBN431E6F este un cuptor electric din inox, de tip încorporabil, conceput pentru a garanta o eficienţă şi o utilitate ridicată, prin prisma numeroaselor sale funcţii şi caracteristicii de care dă dovadă.

Este un cuptor cu control mecanic, alimentat cu energie electrică, ce oferă o siguranţă mai mare vis-a-vis de cuptoarele clasice alimentate pe gaz. Are o capacitate de încărcare de 66l şi un afişaj elegant de tip LCD, de pe care se poate urmării timpul de preparare setat.

În ceea ce priveşte preţul de achiziţie, aş spune că se enumeră printre cele mai accesibile produse de acest fel, astfel modelul de faţă se poate achiziţiona de la eMag cu preţul excelent de 1.099 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul detalii tehnice, prezintă o construcţie modernă din inox, ce măsoară standard 59.5 x 59.5 x 54.8(I x L x A) cm, cântărind în jur de 30kg. Poartă culoarea inoxului, o culoare potrivită oricărui stil de bucătărie, având uşa acestuia construită din sticlă.

Acelaşi cuptor încorporabil îl regăsim şi în stocul de produse electrocasnice al celor de la Flanco.

Imagini cu Bosch HBN431E6F :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Vorbim despre un produs electrocasnic de 2800W putere, ce poate fi alimentat la 220-240 / 50-60 V/Hz. În privinţa consumul energetic, este un model destul de avantajos, ce are un consum de 0.98kW/h, astfel factura de la curent nu va suporta mari modificări.

Se laudă cu sistemul de convecţie cu aer fierbinte, ce oferă rezultate ideale, datorită împărţirii optime a căldurii, spre interiorul cuptorului.

Aşa cum am spus şi mai sus, dispune de uşa din sticlă, cu deschidere rabatabilă, astfel acţiunea de închidere şi deschidere va fi pe cât se poate de uşoară. Totodată este de specificat faptul că deţine sistemul de blocare al uşii pentru cei mici, astfel pe tot parcursul gătirii, uşa va sta blocată.

Tot la interior, dăm şi peste ventilatorul integrat, ce asigură o răcire mai rapidă a cuptorului, dar şi peste iluminarea interioară, ce ajută atunci când vreţi să verificaţi un preparat, nemaifiind nevoie deschidere uşii acestuia.

Grill-ul din dotare deţine 3 funcţii, precum: grill cu suprafaţă mică, grill cu suprafaţă mare şi grill cu convecţie de aer, astfel preparatele vor fi exact aşa cum le doreşti.

În privinţa igienizării interioare, se bucură de funcţia inteligentă de autocurăţare. Este o funcţie foarte utilă, ce realizează automat curăţare catalitică.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Bosch HBN431E6F este un cuptor încorporabil din inox, cu alimentare electrică, conceput pentru a garanta rezultate excepţionale, într-un mod pe cât se poate de eficient şi de rapid.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Cuptor electric încorporabil
  • Afisaj LCD
  • Inox
  • Capacitate 66l
Contra:
  • Clasa de eficienţă energetică B
  • Lipsă rotisor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.