Bosch HBN239E4 – cuptor electric încorporabil,cu convecţie aer fierbinte

Bosch HBN239E4 reprezintă un cuptor încorporabil din inox de calitate înaltă, accesibil şi eficient, ce poate fi o soluţie ideală în orice bucătărie distinsă.

Este un cuptor de 3600W putere, cu o capacitate de 67l, ce deţine ventilator, 6 funcţii, control mecanic şi afişaj LCD.

Ca şi cost, reprezintă un model avantajos, ce se poate achiziţiona din stocul eMag cu preţul de numai 1.435 de lei (vezi preţ actualizat).

Vorbim despre un produs electrocasnic din inox, de culoare argintie, ce are că şi dimensiuni standard 59.5 x 59.5 x 54.8 (I x L x A) cm, cântărind aproximativ 32kg.

Acelaşi cuptor electric încorporabil se regăseşte şi în magazinele online evoMag, Cel şi Altex.

Imagini cu Bosch HBN239E4 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

În privinţa alimentării şi a consumului energetic, discutăm despre un aparat din clasa A-10%, ce se poate alimenta la 220-240 / 50-60V/Hz, garantând un consum de doar 0.89kW/h.

Din punct de vedere al programelor şi funcţiilor speciale, ar fi de specificat că deţine iluminare interioară, convecţie cu aer fierbinte, încălzire superioară, cât şi inferioară şi blocare acces pentru cei mici.

Totodată, se laudă cu gril cu convecţie pe aer, beneficiin de suprafaţă mare, cât şi de suprafaţă mică. Deţine suporturi telescopice, având lungimea cordonului de alimentare de 1m.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Bosch HBN239E4 este un cuptor electric de tip incorprabil, din inox, ce asigură o eficienţă ridicată, într-un mod pe cât se poate de economic.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Cuptor încorporabil electric
  • Capacitate 67l
  • Clasa A-10%
  • Afişaj LCD
  • Control mecanic
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.