Bosch DWB097A50 – hotă decorativă din inox, din clasa energetică A+

Bosch DWB097A50 reprezintă o hotă puternică de tip decorativă, confecţionată integral din inox. În ciuda faptului că este prevăzută doar cu un motor, surprinde cu o capacitate de absorbţie impresionantă, lucru ce o face potrivită perfect bucătăriilor spaţioase.

Este o variantă de 139W putere, încadrată în clasa energetică A+. Deţine lampă de iluminare pe LED, filtre din aluminiu, un motor, precum şi control electronic.

Acest model DWB097A50 este comercializat online de către eMag, cu preţul de 1.789 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa aspectului, beneficiază de o construcţie ultra-modernă din inox, ce o integrează foarte uşor în orice stil de bucătărie. La capitolul detalii tehnice, ar fi de spus că are o greutate de 18kg şi că masoară standard 628-954 x 900 x 505 (I x L x A) mm. Diametrul tubului de ventilare măsoară 150 mm, lungimea cablului de alimentare fiind de 1.3m.

Ca şi dimensiuni pentru montaj cu evacuare măsoară 628-954 x 900 x 500 mm, iar cu recirculare măsoară 628-1064 x 900 x 500 (IxLxA) mm. Dimensiunile pentru montaj cu recirculare cu accesoriu extra, respectiv horn superior (modul CleanAir) măsoară 689 x 900 x 500 (IxLxA) mm, iar cu montaj horn telescopic măsoară 809-1139 x 900 x 500 (IxLxA) mm.

Aceeaşi hotă decorativă o întâlnim şi în magazinele evoMag, Flanco şi Cel.

Imagini cu Bosch DWB097A50 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

După cum am spus şi ceva mai sus, această hotă Bosch este încadrată în clasa A+ de eficienţă energetică. Cu o putere de consum de 139W, înregistrează un consum mediu anual de numai 32.5kW.

Este proiectată cu lampă de iluminare pe LED, lucru ce garantează o lumină perfectă şi puternică. Lampa de iluminare este alcătuită din 3 LED-uri a câte 3W fiecare.

La capitolul capacitate de absorbţie, este capabilă să împrospăteze aerul din bucătărie într-un timp foarte scurt. Astfel, se laudă cu o capacitate de absorbţie generoasă de minim 310mc/h şi de maxim 730mc/h, în funcţie de treapta setată.

Ar fi de spus că deţine un motor BLDC cu 3 trepte de reglare a vitezei de absorbţie, plus o treaptă Intensiv. Această treaptă Intensiv are rolul de a comută automat într-o treaptă inferioară, după o durată de funcţionare de 5 minute. Motorul deţine o turbină cu două circuite de aer, de putere mare, reprezentat de către tehnologia EcoSilence Drive.

Pe cât se dovedeşte a fi de puternică, pe atât se pare că este de silenţioasă. Astfel, zgomotul înregistrat la utilizare este de minim 45db şi de maxim 65db, în funcţie de treaptă de funcţionare.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Bosch DWB097A50 reprezintă o hotă încorporabilă de tip decorativă, din inox. Se laudă cu o putere mare de absorbţie, lucru ce o face ideală bucătăriilor spaţioase.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Hotă încorporabilă decorativă
  • Inox
  • Putere de absorbţie 730 mc/h
  • A+
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.