Bosch BSGL32383

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Bosch BSGL32383 este un aspirator cu sac, ce prezintă un tip de aspirare uscată, ideal în orice locuință. Cu toții avem nevoie de un aspirator puternic și performant, pentru a ne menține locuința curată și îngrijită.

Asigură o suprafață de aspirare de 10m, având un nivel de zgomot foarte redus, de doar 82 decibeli.

Pe partea de design, se remarcă printr-un aspect compact, având o greutate de doar 4.3Kg și dimensiuni extrem de reduse de 260 x 287 x 400mm, astfel se poate depozita oriunde, fără a ocupa foarte mult din spațiu. Se prezintă standard pe culoarea albastru, o culoare elegantă și vine echipat cu un cablu de alimentare de 7m.

Așadar, pentru cei ce își doresc o curățenie ireproșabilă în locuință, aspiratorul de față este produsul excelent, ce se regăsește la un preț extrem de mic, de doar 363lei (Vezi preț actualizat).

IMAGINI CU Aspirator cu sac Bosch BSGL32383 :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Se bucură de un sistem inteligent de filtrare, numit HEPA, un sistem ce oferă locuinței tale un aer mult mai curat și totodată este benefic persoanelor cu alergii.

Produsul de față are o putere de aspirare de 2300W și o capacitate de colectare destul de încăpătoare, undeva la 4l. Alimentarea se face într-un sac de hârtie, cu un volum de 4l, ce necesită o schimbare mai rară, astfel și costurile de întreținere vor fi mai reduse.

Odată ce vei achiziționa unu astfel de aspirator Bosch, vei intra în posesia a mai multor accesorii, precum: un accesoriu special pentru spații înguste, o perie standard, o perie specială pentru colectare praf în urma activității de bricolaj, tub telescopic metalic, perie tapiserie și derulator automat al cablului.

În concluzie, aspiratorul cu sac Bosch BSGL32383 este produsul electrocasnic ideal în orice locuință, pentru a o menține curată și îngrijită întotdeauna.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Aspirator cu sac
  • Aspirare uscată
  • Filtru HEPA
  • Colectare praf în urma activității de bricolaj
  • Perie Tapiserie
  • Accesoriu pentru spații înguste
  • Tehnologie Bag & Bagless
  • Derulator automat cablu
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.