Bosch BSG6B130 – aspirator cu sac compact, accesibil şi eficient

Bosch BSG6B130 este un aspirator eficient cu sac, foarte avantajos ca şi preţ, ideal în orice locuinţă, datorită construcţiei sale compacte.

Vorbim despre un aparat electrocasnic necesar, ce are o putere de 700W şi o capacitate de colectare de până la 4l.

Este comercializat de către eMag la preţul de numai 311 lei (vezi preţ actualizat), un preţ mic, pentru buzunarul oricăruia dintre noi.

Observăm o construcţie modernă şi ergonomică, de culoare neagră. Cântăreşte numai 4.7kg şi măsoară standard 255 x 287 x 400(W x D x H)mm.

Acelaşi aspirator cu sac îl întâlnim şi în stocul celor de la Elefant, Flanco şi Altex.

Imagini cu Bosch BSG6B130 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Raza de aspirare a produsului de faţă este până la 9m, de tip uscată, beneficiind de variator de putere. Nivelul de zgomot la punerea în funcţiune este 81db, iar lungimea cablului de alimentare este de până la 6.5m.

La pachet, acest aspirator vine însoţit de următoarele accesorii: un tub telescopic din metal, o perie pentru tapiserie, o perie suplimentară, un accesoriu pentru spaţii înguste şi un derulator de cablu automat.

Se laudă cu motor HiSpin cu pale aerodinamice, cu dispozitiv pentru poziţiile de repaus şi cu sistemul avansat PowerProtect.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, aspiratorul Bosch BSG6B130 este un produs electrocasnic accesibil, ergonomic şi modern, cu o eficienţă de aspirare ridicată.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Aspirator cu sac
  • Putere 700W
  • Capacitate colectare 4l
  • Aspirare uscată
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.