Bosch BGL32500

Cauți să îți achiziționezi un aspirator nou, cu o putere mai mare decât a celui vechi, cu un desing modern și foarte accesibil ca preț? În cazul acesta, astăzi vom discuta despre un produs electrocasnic de mare putere, cu ajutorul căruia vei obține rezultate excelente în materie de curățenie.

Bosch BGL32500 este un produs electrocasnic ideal în orice locuință, un model de aspirator cu sac, cu tip de aspirare uscată și cu o putere excelentă de 2500W. Prezintă un desing minimalist, cu trăsături reduse de 260 x 410 x 295mm și cu o greutate de doar 4.3Kg, astfel va fi ușor de utilizat și de manevrat.

Prețul noului Aspirator cu sac Bosch BGL32500 este de doar 399lei (Vezi preț actualizat), un preț mic pot spune, pentru un așa produs electrocasnic, marca Bosch.

IMAGINI CU Aspirator cu sac Bosch BGL32500 :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Capacitatea de colectare este destul de generoasă, de aproximativ 4L, care se execută în sacul de hârtie din interior. Însă și acest sac va necesita schimbare, dar la o perioadă mai mare, astfel costul de întreținere este unul nesemnificativ. Mulțumită tehnologiei Air Clean, noul aparat va lăsa în urma aspirării un aer proaspăt și curat.

Tipul de alimentare este cel la rețeaua de acasă, care se va realiza foarte simplu, cu ajutorul cablului de alimentare destul de lung, de circa 8 metri, fără a mai fi nevoie de a utiliza un prelungitor.

Odată ce vei achiziționa acest produs electrocasnic, vei beneficia de mai multe accesorii, ca: perie standard, tub telescopic din metal, perie suplimentară pentru tapiserie și accesoriu special pentru spații înguste. Așadar, vei obține o curățenie ireproșabilă, într-un mod foarte rapid și eficient.

Ca și detalii tehnice, putem spune că vine din fabrică pe culoarea roșu, dispune de variator de putere, de indicator pentru schimbarea filtrului de praf, de o lungime de 8 metrii de cablu de alimentare, iar nivelul de zgomot este unu redus, de doar 82 decibeli.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Aspirator cu sac
  • Putere 2500W
  • Capacitate de colectare 4L
  • Accesoriu pentru spații înguste
  • Perie Tapiserie
  • Telescopic metalic
  • Variator de putere
  • Indicator schimbare filtru de praf
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.