Blaupunkt BLA-40/148I – non Smart Tv din seria 2016, cu ecran Full HD de 102cm

Blaupunkt BLA-40/148I reprezintă un non Smart Tv LED din gama 2016, un televizor ultra modern comercializat la un preţ de achiziţie foarte avantajos. Impresionează printr-o diagonală generoasă, precum şi prin caracteristici avansate, ce îl fac capabil să ofere o calitate video/audio excelentă.

Este evidenţiat printr-un raport apreciabil dintre calitate şi preţ, lucru ce atrage un număr considerabil de vânzări. Pe lângă faptul că asigură un suport excelent reproducerii posturilor Tv şi conţinutului media preferat, deţine şi funcţia de monitor. Aceasă funcţie îi permite să fie conectat atât la Pc, cât şi la consolă, fiind capabil să redea astfel un conţinut mult mai calitativ şi mai generos.

Acest model BLA-40/148I este comercializat deja de către eMag, la preţul online de numai 1.099 de lei (vez preţ actualizat).

Indiferent de locul în care este amplasat, noul device va atrage destul de multe priviri prin aspectul său ultra modern. Poartă elemente şi finisaje perfect definite, ce aduc un plus de eleganţă şi de rafinament televizorului. Se află pe o nuanţă de culoare neagră, cântăreşte în jur de 9.1kg şi măsoară 929 x 550 x 92 (W x H x D) mm fără suport, respectiv 929 x 609 x 215 (W x H x D) mm cu suport.

Ar mai fi de subliniat faptul că puterea consumată este de maxim 90W şi că beneficiază de compatibilitate Vesa (200x200mm). Această compatibilitate îi permite să fie amplasat pe perete, pe un suport Tv special.

Acelaşi dispozitiv recent este disponibil online şi în magazinul Cel.

Imagini cu Blaupunkt BLA-40/148I :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul dispozitiv de la Blaupunkt se remarcă printr-un display Full HD de 102cm (40”) în diagonală. Se bucură de un timp de răspuns de numai 8ms, de un contrast dinamic de 1000000:1, de un aspect de imagine de 16:09, precum şi de un contrast nativ de 5000:1.

Reuşeşte să reproducă conţinutul la o rezoluţie Full HD de maxim 1920 x 1080pix, cu unghiuri de vizibilitate foarte largi atât pe orizontală, cât şi pe verticală (178/178 de grade).

La nivel audio, include un sistem stereo 2.0, ce livrează o putere maximă de 16W (2x8W).

Din punct de vedere al conectivităţii, producătorul l-a proiectat cu: USB 2.0, cu intrare component, cu intrare Scart, cu intrare video, cu minijack căşti, cu HDMI x 3, cu Slot CI+, cu RF In, cu PC In, cu PC Audio In, cu Coax Out, cu Tuner digital, cu intrare antenă, cu player multimedia, precum şi cu redare video.

Player-ul multimedia integrat are rolul de a reproduce orice tip de conţinutul multimedia preferat, direct de pe diferite surse de stocare (HDD/Stick USB).

Slot-ul CI+ împreună cu Tuner-ul digital cu format DVB-T (MPEG-4) şi DVB-C, oferă posibilitatea recepţionării posturilor Tv în format digital şi HD. În felul acesta, clasicul decodor extern sau mediabox-ul sunt înlocuite.

Concluzie :

În concluzie, Blaupunkt BLA-40/148I reprezintă un non Smart Tv Full HD de 102cm din gama 2016. Este un televizor modern şi elegant, potrivit perfect spaţiilor generoase.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 102cm
  • 2016
  • Full HD
  • Ultra-modern
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.