Blaupunkt 23W207 – un Tv din gama 2015, atractiv și cu un cost de achiziție mai mult decât avantajos

Blaupunkt 23W207 este un model nou de Smart Tv, evidențiat printr-un design atractiv și elegant. Este un LED ideal pentru bucătarii sau pentru dormitoarele ceva mai puțin spațioase, din pricina diagonalei nu foarte generoase.

Este echipat cu un ecran de 58 de centimetrii, ce asigură un format HD al conținutului. Dispune de tuner digital, de player multimedia integrat, de un unghi generos de vizibilitate și de multe alte specificații.

În ciuda acestui model atractiv, prețul de achiziție este unul extrem de convenabil și de avantajos, respectiv de doar 649 de lei (vezi preț actualizat).

Din punct de vedere al greutății și al construcției, avem de-a face cu un device compatibil VESA 100 x 100, ce vine dotat cu un stand foarte util. Cu tot cu suport, are o greutate de numai 3.4Kg și măsoară doar 548 x 379 x 140 (W x H x D)mm.

Imagini cu Blaupunkt 23W207 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Chiar dacă nu vine echipat cu un display foarte mare, se bucură de un ecran de 58 de centimetrii, ce dispune de un contrast dinamic de 100000:1, de un timp foarte scurt de răspuns, de doar 8ms, de o luminozitate de 250 cd/mp, de un aspect al imaginii de 16:9, de o vizibilitate generoasă de 178/178 de grade și de un contrast nativ de 4000:1. Pe lângă acestea, asigură o rezoluție de 1366 x 768p, într-un format HD, fiind optimizată prin tehnologia avansată Digital Noise Reduction.

Nici din punct de vedere audio nu se descurcă mai rău, astfel vine dotat cu sistemul audio stereo Nicam/A2, compus din două ieșiri de 2 x 3W.

Cât despre conectori, beneficiază de RF In, de Slot CI+, de intrare video composite, de intrare component, de minijack căști, de HDMI x 2 și de intrare USB 2.0.

Ar mai fii de specificat faptul că are o putere de consum de numai 20W, dispune de tuner digital, de player multimedia integrat, de EPG, de parental control și așa mai departe.

Îndreaptă-ți atenția către un suport TV de perete A+ SPB221, reglabil, de 13″-42″, astfel montându-l pe perete te vei bucura de mai mult spațiu și de o vizibilitate extraordinară.

Acestea fiind spuse, Blaupunkt 23W207 este un non Smart Tv de calitate, ce se evidențiază printr-un consum energetic redus și printr-un preț de achiziție foarte accesibil.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Non-Smart Tv
  • LED
  • Gama 2015
  • Diagonala 58cm
  • HD
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.