Beurer HLE50 – epilator 2 în 1, ce epilează şi exfoliază

Beurer HLE50 este un epilator 2 în 1, ce epilează şi exfolieaza totodată, într-un mod pe cât se poate de confortabil, fiind un aparat de îngrijire personală ideal oricărei femei.

Este un aparat cu două trepte de viteză, ce deţine 20 de prinderi anti-alergice, de tip pensetă,  ce poate fi folosit atât pe pilea umedă, cât şi pe cea uscată.

În privinţa preţului de achiziţionare, la eMag se găseşte la preţul de doar 182 de lei (vezi preţ actualizat), un preţ avantajos, pentru un astfel de produs de calitate.

Prezintă o construcţie ergonomică distinsă, de culoare alb/argintiu, ce are o greutate de 252g, măsurând standard 15 x 5.8 x 4.5 cm.

Acelaşi epilator 2 în 1 îl regăsim şi în stocul celor de la Cel şi evoMag.

Imagini cu Beurer HLE50 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Vorbim despre un produs de îngrijire personală ce beneficiază de lumină caldă pe LED, pentru o utilizare facială comodă. Se laudă cu un accesoriu pentru exfoliere extrem de interesant, un element ce previne creşterea fierlor de par sub piele.

Ar fi de specificat faptul că se poate utiliza alimentat la reţea sau pe acumulator, beneficiind de stand de încărcare, de funcţia de încărcare rapidă şi de indicator al nivelului bateriei.

Ca şi accesorii ale epilatorului de faţă, ar fi o perie de curăţat, un accesoriu special pentru zonele sensibile, un cap de exfoliere şi un cap de epilare lavabil.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Beurer HLE50 este un epilator 2 în 1, ce epilează şi exfoliază, prevenind creşterea firelor de par sub piele, garantând un confort ridicat la utilizare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 2 trepte de viteză
  • 2o de prinderi
  • Alimentare la reţea/cu baterii
  • Tip prindere cu pensete
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.