Beko WTV9632X0 – maşină de spălat rufe din clasa A++++, cu afişaj LED şi cu o capacitate de încărcare de 9kg

Maşina de spălat rufe Beko WTV9632X0 este un aparat electrocasnic ideal, cu încărcare frontală, ce asigură într-un mod pe cât se poate de economic şi de rapid cele mai bune rezultate la spălare, dar şi la centrifugare.

Avem de-a face cu un aparat super economic, ce aparţine clasei energetice A+++, doat cu afişaj LED, cu o viteză de centrifugare de 1200rpm şi cu o capacitate de încărcare generoasă, de 9Kg.

Cât despre costul de achiziţie, preţul este neaşteptat de convenabil, astfel eMag comercializează o astfel de maşină de spălat rufe performantă cu numai 1.459 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa datelor tehnice, hubloul aparatului are o deschidere la 170 de grade şi un diametru de 34cm, iar nivelul de zgomot este de doar 55db la spălare şi 71db la centrifugare. Exteriorul este pe alb, construcţia măsurând 84 x 60 x 60(IxLxA) cm şi cântărind în jur de 76kg.

Acelaşi produs electrocasnic din clasa A+++ îl întâlnim şi în stocul celor de la Altex.

Imagini cu Beko WTV9632X0 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Mulţumită clasei de eficienţă energetică A+++, consumul de curent electric per program standard este de numai 1.25kWh. Nici consumul de apă nu este mai ridicat, ci de doar 11.000l/an.

Se bucură de o serie de 15 programe diversificate şi eficiente de spălare, precum: program prespălare, program extra-clătire, program Baby protect, program sintetice, program delicate, program bumbac, program stoarcere şi evacuare, program culori închise, program spălare manuală şi lista continuă.

Cât despre funcţii şi tehnologii speciale, beneficiază de tehnologia AquaFusion, de sistemul de control exces apă, de controlul electronic al balansului, de programarea întârziată, de tambur AquaWave şi de dispozitiv pentru detergent lichid.

În concluzie, Beko WTV9632X0 este o maşină de spălat rufe cu încărcare frontală, ce beneficiază de numeroase programe şi funcţii inteligente, astfel încât să ofere rezultate de calitate.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Încărcare frontală
  • Capacitate de încărcare 9Kg
  • Clasa A+++
  • Viteză de centrifugare 1200rpm
  • Afişaj LED
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.