Beko WTV8734XS0 – maşină de spălat rufe cu raport preţ-calitate avantajos, din clasa A+++

Beko WTV8734XS0 este un model recent de maşină de spălat rufe automată, evidenţiată printr-un raport apreciabil dintre preţ şi calitate. Reprezintă un aparat electrocasnic avantajos din punct de vedere al consumului de resurse, capabil să garanteze cele mai bune rezultate posibile.

Avem de-a face cu un aparat cu încărcare frontală din clasa A+++ (-10%), ce pune la dispoziţie o capacitate de până la 8Kg. Se laudă cu o viteză de centrifugare de 1400rpm, cu 16 programe de spălare şi cu un afişaj elegant LCD. Acest ecran oferă informaţii cu privire la setările şi etapele ciclului de spălare ales.

Acest model WTV8734XS0 este de curând disponibil şi în oferta magazinului eMag, la preţul special de numai 1.399 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi design, prezintă o construcţie simplistă modernă, totul pe un fond de culoare albă. Hubloul are o deschidere de până la 170 de grade, nivelul zgomotului la spălare fiind de 56db, iar cel de la centrifugare de 77db. Tehnic vorbind, măsoară standard 84 x 60 x 54 (IxLxA) cm, beneficiază de motor Prosmart Inverter, precum şi de tambur AquaWave.

Aceeaşi variantă avantajoasă poate fi achiziţionată şi din oferta celor de la Flanco.

Imagini cu Beko WTV8734XS0:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Dat fiind faptul că vorbim despre o maşină de spălat rufe de ultimă generaţie, producătorul a prevăzut-o cu o listă numeroasă de 16 programe de spălare, care mai de care mai eficiente şi mai economice. Printre cele de bază, întâlnite la majoritatea maşinilor de spălat, se gasesc şi câteva mai speciale, cum ar fi: programul Anti pete, programul Clătire, programul Cămăşi, programul Aqua Perfect (40′ 40°C), programul consum energetic redus, programul Expres super rapid şamd.

La capitolul sistemelor speciale, este prevăzută cu sistem electronic de control al balansului, cu sistem de control al excesului de apă, cu funcţia de urmărire a programelor principale, cu dozator pentru detergent lichid, precum şi cu funcţia de programare întârziată.

În partea frontală a maşinii este proiectat panoul de comandă, alcătuit din: display LCD, două butoane (On/Off şi Pauză) şi buton central selector înconjurat de pictograme specifice programelor de spălare disponibile.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Beko WTV8734XS0 reprezintă o maşină de spălat rufe de calitate superioară, remarcată printr-un raport preţ-performanţă apreciabil.

Concluzie :

Pro:
  • Display LCD
  • Raport preţ-calitate apreciabil
  • Clasa A+++
  • 1400rpm
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.