Beko WTV6632BSOS – maşină de spălat rufe cu afişaj LCD, din clasa energetică A+++

Beko WTV6632BSOS se pare a fi o maşină de spălat rufe foarte economică şi performantă, un model cu încărcare frontală, ce reuşeşte să surprindă plăcut prin prisma rezultatelor excelente atât la spălare, cât şi la centrifugare.

Aparţine clasei enegetice A+++, are o capacitate de încărcare de 6kg şi o viteză de centrifugare de 1200rpm. Poartă un modern afişaj LED, ce informează în legătură cu funcţiile şi etapele programelor de spălare.

Acest model WTV6632BSOS se poate procura online deja din stocul de produse electrocasnice eMag, cu doar 1.119 lei (vezi preţ actualizat).

Este de culoare argintie, prezintă un design clasic şi modern, foarte uşor de integrat în orice stil de locuinţă. Cântăreşte în jur de 57kg, măsoară standard 84 x 60 x 45 (IxLxA) cm, deschiderea hubloului făcându-se la 155 de grade.

Imagini cu Beko WTV6632BSOS :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Datorită faptului că este un model foarte eficient din punct de vedere energetic, este încadrat în clasa A+++. Astfel, înregistrează un consum energetic per program standard de 0.63kWh şi o medie de 8800l de apă pe an.

Reprezintă un model destul de silenţios, nivelul zgomotului în modul de spălare fiind de 58db, iar în modul de centrifugare de 76db.

Vine pregătită cu o serie de 15 programe de spălare. Printre cele obişnuite, întâlnite la majoritatea maşinilor de spălat rufe, deţine şi câteva speciale, precum programul Baby Protect, programul Express zilnic, programul Express super rapid, programul Dark Care, programul pentru cămăşi, Woolmark Apparel Care şamd.

Pe partea de funcţii, vine prevăzută cu funcţia de îndepărtare a părului de animale, cu funcţia de urmărire a programelor principale, cu funcţia de blocare a panoului de control în timpul funcţionarii, cu selector de centrifugare, precum şi cu sistem de reglare al consumului.

În privinţa panoului de control, acesta este situat în partea frontală a maşinii, fiind alcătuit dintr-un ecran generos LED şi dintr-un buton selector. Display-ul este poziţionat în partea dreaptă, oferind posibilitatea activării anumitelor funcţii, precum şi modificarea valorilor (centrifugare şi temperatură), oferind informaţii despre etapele programelor de spălare. Butonul selector rotativ este situat în partea centrală, fiind înconjurat de câte o pictogramă pentru fiecare program de spălare în parte.

Opinii pro și contra :

Aşadar, Beko WTV6632BSOS reprezintă o maşină de spălat rufe performantă, economică şi avantajoasă, comercializată la un cost de achiziţie apreciabil.

Concluzie :

Pro:
  • Display LCD
  • Raport preţ-calitate favorabil
  • Clasa A+++
  • Ultra-modernă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.