Beko WTE7502B0 – maşină de spălat rufe slim din clasa energetică A+++

Beko WTE7502B0 reprezintă o maşină de spălat rufe slim accesibilă, provenită din gama modelelor cu încărcare frontală. Este un aparat electrocasnic avantajos atât din punct de vedere al rezultatelor pe care le obţine, cât şi din punct de vedere al consumului de resurse (curent, apă, detergent).

Aşadar, discutăm despre o maşină de spălat rufe din clasa energetică A+++, cu capacitatea de încărcare generoasă de 7kg. Are o viteză de centrifugare de 1000rpm, 15 programe de spălare, precum şi un afişaj digital de tip LED.

Acest model avantajos WTE7502B0 este deja disponibil la eMag, comercializat cu preţul avantajos de numai 799 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce o priveşte aspectul, remarcăm un design clasic şi modern pe un fond de culoare albă. Măsoară standard 84cm în înălţime, 60cm în lăţime şi 45cm în adâncime, având o greutate de aproximativ 60kg. Hubloul transparent are o deschidere până la 155 de grade în partea stângă. Este de menţionat faptul că se bucură de tambur cu design AquaWave.

Acelaşi produs este prezent şi în oferta magazinului online Flanco.

Imagini cu Beko WTE7502B0:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Din punct de vedere al zgomotului produs în timpul utilizării se dovedeşte a fi extrem de silenţioasă. Astfel, maxima înregistrată la spălare este de 64dB(A), iar cea de la centrifugare de maxim 75dB(A).

Deţine o listă cu 15 programe de spălare economice şi eficiente, capabile să acopere toate tipurile de ţesături posibile. Printre acestea se enumeră şi programul Baby Protect, programul Express zilnic/super rapid, programul Stoarcele + Evacuare, programul cămăşi, programul Dark Care şamd.

Ca şi opţiuni extra ale programelor de spălare, ar fi de menţionat funcţia de programare întârziată, precum şi afişarea etapelor de spălare pe ecranul LED din panoul de comandă frontal.

Iar ca şi funcţii şi sisteme speciale, se laudă cu funcţia de urmărire programe principale, cu sistem de control al excesului de apă, cu sistem electronic de control al balansului, precum şi cu funcţia de îndepărtare a părului de animale.

Panoul de comandă al maşinii este prevăzut în parte frontală, fiind alcătuit dintr-un buton selector central înconjurat de pictograme, din sigla brand-ului Beko, precum şi dintr-un afişaj generos LED alături de care îi stau 5 butoane de control.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Beko WTE7502B0 reprezintă o maşină de spălat rufe slim din clasa A+++, cu capacitatea de a garnata rezultate impecabile într-un mod economic.

Concluzie :

Pro:
  • LED
  • Performantă şi modernă
  • A+++
  • 15 programe
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.