Beko WMY81483LMB1 – maşină de spălat rufe performantă, economică şi avantajoasă

Beko WMY81483LMB1 reprezintă o maşină de spălat rufe economică, extrem de generoasă în privinţa capacităţii de încărcare şi performantă din punct de vedere al funcţiilor şi tehnologiilor de care de bucură. Este concepută astfel încât să obţină rezultate ireproşabile atât la spălare, cât şi la centrifugare, într-un mod foarte economic în privinţa resurselor.

Destine încărcare frontală, are o capacitate de 8Kg, maximul posibil la aceste produse electrocasnice, având o viteză de centrifugare de 1400rpm. Vine cu 16 programe de spălare şi cu afişaj de tip LCD, de unde se pot urmării etapele şi setările programului de spălare.

Din punctul meu de vedere se prezintă excelent şi la capitolul preţ, astfel este comercializată la preţul online de 1.549 de lei (vezi preţ actualizat).

Este un produs de culoare albă, ce beneficiază de tambur din oţel inoxidabil şi de cuvă din polipropilenă. Diametrul hubloului măsoară 34cm, având o deschidere de până la 170 grade. Dimensiunile standard ale maşinii măsoară 84 x 60 x 54(IxLxA) cm. Nu se descurcă rău nici din punct de vedere al nivelului de zgomot produs, astfel la spălare zgomotul măsoară 54db, iar la centrifuare 76db.

Aceeaşi maşină de spălat rufe performantă şi eficientă se regăseşte şi în magazinele online Altex, evoMag şi Flanco.

Imagini cu Beko WMY81483LMB1 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Excepţional se descurcă la capitolul consum, asta datorită clasei energetice A+++ în care se încadrează. Astfel, media consumului energetic este de 196kWh/an, iar media consumului de apă de 10.560l/an.

După cum spuneam şi ceva mai sus, se bucură de o serie de 16 programe de spălare, pe cât se poate de eficiente şi de economice. Pe lângă cele de bază întalnite la majoritatea maşinilor de spălat, deţine şi câteva speciale, precum programul Hygiene 20, programul Aqua 40C 40′, programul Dark Care, programul Baby protect, programul Mix 40 °C, programul Woolmark Silver, programul Express Super rapid şi lista continuă.

Din punct de vedere al sistemelor şi funcţiilor speciale, dispune de sistemul de reglare automat al consumului de apă, de sistemul de control al excesului de apă, de funcţia de selectare a centrifugării, de sistemul de control electronic al balansului, de tehnologia AquaFusion, de şi funcţia de programare întârziată.

Mai este de specificat faptul că beneficiază de motor Inverter ProSmart, de tambur AquaWave, de dispozitiv special pentru detergentul lichid şi de funcţia de blocare a panoului de control în timpul funcţionarii.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Beko WMY81483LMB1 reprezintă soluţia ideală în cazul în care îţi doreşti o maşină de spălat rufe economică şi eficientă, cu performanţe superioare la spălare. Se recomandă mai întâi de toate familiilor numeroase, datorită capacităţii generoase de încărcare a rufelor.

Concluzie :

Pro:
  • 1400rpm
  • Afişaj LCD
  • Raport preţ-calitate excelent
  • Clasa A+++
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.