Beko WMY71483LB2 – un produs electrocasnic de calitate, extrem de performant şi de modern, din clasa A+++

Beko WMY71483LB2 este o maşină de spălat cu încărcare frontală, echipată cu cele mai noi şi avansate tehnologii, ce o face capabilă să asigure cele mai bune rezultate la spălare, cât şi la centrifugare.

Discutăm despre un produs electrocasnic cu afişaj LCD, ce beneficiază de o încărcare generoasă, respectiv de 7Kg şi de o viteză de centrifugare de 1400rpm.

Din punct de vedere al costului, este un aparat extrem de accesibil, astfel se poate procura din oferta magazinului online eMag cu preţul de numai 1.367 de lei (vezi preţ actualizat).

Cât despre construcţie, prezintă un exterior de culoare albă, măsurând doar 84 x 60 x 54(IxLxA) cm. Are diametrul hubloului de 34cm şi o deschidere de până la 170 de grade. Cuva vine construită din polipropilenă, iar tamburul din oţel ioxidabil, astfel va avea o durată de viaţă îndelungată.

Aceeaşi maşină de spălat rufe de la Beko, se poate procura şi din oferta celor de la Flanco.

Imagini cu Beko WMY71483LB2 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

La nivel de programe de spălare, se laudă cu 16 programe eficiente şi economice. Ei bine, câteva din aceste programe sunt: program extra-clătire, program de prespălare, program pentru lână, program pentru sintetice, program pentru delicate, program pentru spălare rapidă şi aşa mai departe.

Ca şi funcţii şi sisteme, beneficiază de funcţia AquaFusion, de sistemul de reglare automat al consumului de apă, de sistem electronic de control al balansului, de sistem control exces apă şi de selector pentru centrifugare.

Ar mai fii de specificat că dispune de Motor Inverter ProSmart, de Tambur model Aqua Wave şi de Blocare butoane în timpul funcţionarii.

În concluzie, maşina de spălat rufe Beko WMY71483LB2 este un produs ideal, economic şi performant, comercializat la un preţ extrem de accesibil.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Încărcare frontală
  • Clasă de eficiență energetică A+++
  • Capacitate de incarcare 7Kg
  • 1400rpm
  • Afișaj LCD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.