Beko WMY71443LB2 – maşină de spălat rufe ieftină şi performantă, din clasa A+++

Se pare că producătorul Beko ne arată încă odată că şi maşinile de spălat rufe ieftine au capacitatea de a se ridicată la standarde destul de înalte, asta prin intermediul noului model despre care o să îţi vorbesc astăzi.

Beko WMY71443LB2 este o maşină de spălat rufe automată, foarte avantajoasă din toate punctele de vedere, capabilă să garanteze cele mai bune rezultate, cu un consum de resurse favorabil. Este un model cu încărcare frontală, ce se integrează uşor în orice locuinţă şi familie, indiferent de numărul membrilor ai acesteia.

Provine din clasa A+++, are o capacitate de încărcare de până la 7Kg şi o viteză de centrifugare de 1400 de rotaţii pe minut. Prezintă un afişaj generos de tip LCD, ce oferă informaţii despre setările şi etapele programului de spălare în curs.

Se laudă cu un raport preţ-calitate neaşteptat de avantajos, astfel modelul de faţă este disponibil la vânzare la preţul de doar 1.349 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi design, este o maşină de spălat foarte arătoasă, datorită finisajelor şi trăsături moderne pe care le are. Este de culoare albă, deţine în partea frontală panoul de control, alcătuit din butonul selector înconjurat de pictograme şi de ecranul LCD.

Pe partea tehnică ar fi de spus că deţine tambur din oţel inoxidabil şi cuva din polipropilenă. Hubloul are un unghi de deschidere la 170 de grade, măsurând în diametru 34cm. Construcţia totală măsoară standard 84 x 60 x 54(IxLxA) cm.

Acelaşi produs Beko este disponibil şi în stocul celor de la Flanco, Elefant, CEL şi Altex.

Imagini cu Beko WMY71443LB2 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Se prezintă foarte bine şi la capitolul programelor de splare, astfel deţine 16 la număr, capabile să acopere toate tipurile de materiale posibile. Desigur, deţine programele obişnuite pe care le întâlnim la majoritatea maşinilor de spălat rufe, însă deţine şi o serie de programe ceva mai speciale, precum: programul Baby Protect, programul Dark Care, programul Daily Excepress, programul Freshen Up, programul Hygiene 20 şi lista continuă.

Pe partea de sisteme şi funcţii speciale, pune la dispoziţie o serie numeroasă, cum ar fi: sistemul de control al excesului de apă, sistemul automat de control al balansului, sistemul ce reglează automat consumul de apă, tehnologia Aqua Fusion, funcţia de selectare a centrifugării, funcţia de programare întârziată şi funcţia de blocare a panoului de control în timpul funcţionarii.

Ar fi de specificat faptul că vine dotată cu Motor Inverter ProSmart, motor brushless a cărei construcţie acceptă ca periile de carbon să fie eliminate, aducând un plus de avantaje semnificative de la prima folosire, precum: eliminarea emisiilor electromagnetice, absenţa semnificativă a vibraţiilor, controlul îmbunătăţit al turaţiilor şi nivelul redus de zgomot.

Este un produs destul de silenţios în timpul utilizării, astfel în modul de spălare zgomotul maxim ajunge la 50db, iar în modul de centrifugare la maxim 73db.

Opinii pro și contra :

În concluzie, Beko WMY71443LB2 este o maşină de spălat rufe performantă şi eficientă, capabilă să obţină cele mai bune rezultate posibile, cu cel mai avantajos consum de resurse.

Concluzie :

Pro:
  • Display LCD
  • Raport preţ-calitate excelent
  • Clasa A+++
  • Silenţioasă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.