Beko WMY71233LMB3 – o mașină de spălat rufe super economică, eficientă, ideală în orice familie

Beko WMY71233LMB3 este o mașină de spălat rufe super economică și extrem de eficientă, capabilă să garanteze rezultate ireproșabile de spălare, cât și de centrifugare.

Aveam deaface cu un model cu încărcare frontală, ce dispune de o capacitate de încărcare de 7Kg, de o viteză de centrifugare de 1200 de rotații pe minut și de o afișare LCD. După cum spuneam, vorbim despre un produs extrem de economic, din punct de vedere energetic cât și al consumului de apă. Aparține clasei A+++ de eficiență energetică, astfel factura la curent nu va suferi mari modificări, iar cât despre consumul de apă, se vor consuma anual în jur de 10.560 de litrii.

Încă odată, cei de la Beko confirmă faptul că un produs electrocasnic performant și economic nu rezultă întotdeauna un preț de achiziție ridicat. Așadar, modelul de față se comercializează la prețul de ofertă de numai 1.149 de lei (vezi preț actualizat).

Din punct de vedere al aspectului, este un produs electrocasnic modern, ce prezintă o construcție clasică. Exteriorul este pe un fond alb, are cuva construită din polipropilenă și tamburul din oțel inoxidabil. Deschiderea hubloului se realizează la 170 de grade, iar diametrul acestuia este de 34 de centimetrii. Construcția pe deplin ajunge să măsoare numai 84 x 60 x 50 (IxLxA) cm.

Imagini cu Beko WMY71233LMB3 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Așa cum spuneam, dispune de afișare LCD, de pe care se pot urmări etapele și setările celor 15 programe de spălare. O mică parte din această serie variată de programe, o regăsim chiar aici: program pentru prespălare, program pentru extra clătire, program pentru spălare rapidă, program pentru lână, program pentru bumbac, program pentru sintetice, program pentru spălare manuală, program pentru stoarcere + evacuare, program pentru cămăși și lista continuă.

Din punct de vedere al funcțiilor și al siguranței de care dă dovadă acest produs, ar fi: sistemul automat de reglare al consumului de apă, sistemul de control exces apă, sistem electronic de control al balansului, tehnologia AquaFusion, selectorul pentru centrifugare, programare întârziată, blocare butoane în timpul funcționării și așa mai departe.

Se laudă cu un mod extrem de silențios de funcționalitate, indiferent de program sau de setare. Așadar, în modul de spălare, nivelul de zgomot ajunge până la 62db, iar în modul de centrifugare ajunge până la numai 77db.

În concluzie, Beko WMY71233LMB3 este o mașină de spălat rufe cu încărcare frontală, super economică și eficientă, ideală în orice tip de familie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Încărcare frontală
  • Clasă de eficiență energetică A+++
  • 7kg
  • 1200rpm
  • Afișaj LCD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.