Beko WMY71033LMB3

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Dacă vrei o clasă bună de eficiență energetică și o capacitate generoasă de încărcare de la o mașină de spălat rufe, atunci modelul Beko WMY71033LMB3 reprezintă alegerea cea mai inspirată.
Este un model conceput cu încărcare frontală, având o capacitate de 7Kg și o viteză de centrifugare de 1000rpm.

Un astfel de produs electrocasnic cu blocare automată a butoanelor în timpul funcționării și cu dispozitiv special pentru deterget lichid, se comercializează la numai 1.049lei (Vezi preț actualizat), un preț foarte atrăgător, ținând cont că este un produs de marcă.

Reprezintă o alegere ideală a oricărei familii, asta datorită consumului redus de energie electrică. Face parte dintr-o clasă foarte economică, rescpectiv clasa A+++ de eficiență energetică, așadar va obține un consum foarte mic de energie electrică.

Așa cum suntem obișnuiți de cei de la Beko, și de această dată au realizat un aparat electrocasnic foarte aspectuos, cu finisaje moderne și elegante. Prezintă dimensiuni compacte, de 84 x 60 x 50mm, iar cuva și tamburul vin construite din polipropilenă și oțel inoxidabil. Hubloul are o deschidere de 170 de grade și un diametru de 34cm.

Același produs electrocasnic se poate achiziționa și din magazinul online Flanco.

Imagini cu Beko WMY71033LMB3 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ca și funcții speciale ale acestei mașini de spălat rufe Beko, ar fi sistemul de control exces apă, sistemul automat de reglare a consumului de apă, sistemul electronic de control al balansului, programarea întârziată și tehnologia Aqua Fusion.

De pe afișajul LCD din dotare, se pot urmării și seta programele, centrifugarea, temperatura și durata până la sfârșitul acestora.

Se bucură de 15 programe de spălare, ce acoperă toată gama de țesături. O partea din acestea sunt: program pentru prespălare, program pentru extra-clătire, program spălare manuală, program bumbac, program sintetice etc. Pune la dispoziție și o serie de programe speciale, precum: Baby protect, Stoarcere+evacuare, Dark Care, Cămăși, Mix 40 de grade Celsius, Daily Express, Expres super rapid, Spălare rapidă, Clătire, Hygiene 20 și Woolmark Silver.

În final, dacă faci parte dintr-o familie mai numeroasă, sau nu, modelul Beko WMY71033LMB3 oferă rezultate excepționale la spălare în ambele situații, idifierent cât de murdare vor fi hainele.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Mașină de spălat cu încărcare frontală
  • Clasă de eficiență energetică A+++
  • Viteză de centrifugare 1000rpm
  • Capacitate de încărcare 7Kg
  • 15 programe de spălare
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.