Beko WMY61443LB2

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Cu toții căutăm produse electrocasnice cât mai performante, extrem de eficiente, care să ne ofere rezultate excelente, indiferent de activitatea pe care o realizează. Așadar, astăzi am ales să vorbim despre o mașină de spălat rufe, un aparat necesar în orice locuință, ce ne ușurează munca, astfel să ne bucurăm de mai mult timp liber.

Beko WMY61443LB2 este o mașină de spălat rufe, recent apărută pe piața electrocasnicelor, ce prezintă încărcare frontală a rufelor. Se bucură de o capacitate de încărcare de 6Kg, o capacitate destul de generoasă chiar și pentru familiile mai numeroase, având o viteză mare de centrifugare, de 1400rpm.

O astfel de mașină de spălat rufe se poate regăsi în oferta magazinului online eMag la un preț excepțional, de numai 1.699lei (Vezi preț actualizat), un preț foarte bun pot spune, pentru o capacitate atât de generoasă și pentru o gamă diversificată de programe de spălare.

Ca și aspect, prezintă un exterior alb, modern, având dimensiuni reduse de numai 84 x 60 x 50(IxLxA)cm. Este un aparat foarte rezistent în timp, mulțumită cuvei din polipropilenă și tamburului din oțel inoxidabil. Deschiderea hubloului se face la 170 de grade, având un diametru de 34 de centimetri.

Același produs electrocasnic Beko este pus în ofertă și de către magazinul online Flanco.

Imagini Beko WMY61443LB2 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Vine proiectată cu un afișaj LCD, de pe care se pot urmării și seta cele 16 programe eficiente de spălare al rufelor. Așa cum spuneam, un criteriu important de care ținem cont atunci când alegem un aparat electrocasnic, este clasa de eficiență energetică. Și de această dată, am luat în calcul și am ales această mașină de spălat rufe, ce face parte din clasa de eficacitate energetică A+++, o clasă excepțională ce oferă un consum minim de energie electrică.

Cu noul produs Beko vei beneficia de o listă de programe excelente, ce includ toată gama de țesături, astfel ca în final să ofere rezultate de spălare extraordinare. O mică parte din acestea, ar fi: programul extra-clătire, program prespălare, Baby Protect, Dark Care, Freshen Up, Aqua 40C, Hygiene 20, Expres superior rapid, Daily Express și lista continuă. În final, vei obține rezultate ireproșabile și un consum minim de resurse.

Și la capitolul funcții speciale se descurcă foarte bine, punând la dispoziție sistemul de control pentru exces apă, sistemul automat de reglare, tehnologia Aqua Fusion, selectorul pentru centrifugare și sistemul electronic de control al balansului.

Ar mai fi de specificat, că noul produs mai vine echipat și cu un motor Inverter ProSmart și cu un dispozitiv pentru detergentul lichid, iar pe timpul funcționării butoanele se vor bloca.

În concluzie, produsul Beko WMY61443LB2 se bucură de un raport preț-calitate excepțional, oferind rezultate excelente și un grad maxim de eficacitate.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Mașină de spălat rufe cu încărcare frontală
  • Viteză de centrifugare 1400rpm
  • Clasă de eficiență energetică A+++
  • Capacitate de încărcare 6Kg
  • Afișaj LCD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.