Beko WMB91242LA – un produs electrocasnic generos, inteligent şi aspectuos

Beko WMB91242LA este o maşină de spălat vase eficientă, cu tip de încărcare frontal, capabilă să ofere rezultate ireproşabile, într-un mod pe cât se poate de avantajos.

Este un produs nou, ce vine cu afişaj de tip LCD, cu o capacitate de încărcare de 9Kg, cu o viteză de centrifugare de 1200rpm şi cu o serie de 16 programe de spălare.

În ciuda faptului că este o maşină de spălat extrem de încăpătoare şi de performantă, preţul de achiziţionare este foarte avantajos, astfel produsul de faţă este comercializat cu preţul de numai 1.344 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi date tehnice, ar fi de specificat că hubloul are un diametru de 34cm şi o deschidere de până la 165 de grade. Construcţia este de culoare albă, o culoare modernă, potrivită oricărei locuinţe, măsurând 84 x 60 x 59(IxLxA) cm.

Imagini cu Beko WMB91242LA :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

În privinţa consumului de apă şi a celui energetic, ar fi de spus că provine din clasa energetică A++, iar consumul mediu anual de apă este de doar 11.660.

Aşa cum am spus, se bucură de o gamă diversificată de programe de spălare, eficiente şi economice, precum: program prespălare, program duvet, program extra-clătire, program Mix 40 °C, program curăţare tambur, program baby protect, program împrospătare şi aşa mai departe.

Vis-a-vis de funcţii şi tehnologii speciale, se laudă cu tehnologia AquaFusion, de sistem de control exces apă, de control electronic al balansului, de dispozitiv pentru detergent lichid şi de programare întârziată.

Acestea fiind spuse, Beko WMB91242LA este o maşină de spălat rufe cu tip de încărcare frontală, generoasă, inteligentă şi modernă, potrivită oricărei locuinţe distinse.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Încărcare frontală
  • Capacitate de încărcare 9Kg
  • Clasa A++
  • Viteză de centrifugare 1200rpm
  • Afişaj LCD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.