Beko WMB71242M

Vechea ta mașină de spălat rufe nu mai scoate un randament foarte bun, design-ul nu mai este ca la început, iar consumul de resurse este din ce în ce mai ridicat? În cazul acesta, ar fi momentul să îți îndrepți atenția spre o mașină de spălat rife nouă, cu un aspect modern și mult mai economică decât cea veche.

Beko WMB71242M este un produs electrocasnic ideal pentru orice familie, cu o serie de specificații excelente, oferind rezultate ireproșabile la spălare și o economie drastică a resurselor.
Noua mașină de spălat rufe, prezintă un tip de încărcare frontal, cu o capacitate de 7Kg și un tip de afișaj elegant, de tip LED, pe care poți urmării cele 16 programe de spălare.

Este scoasă în evidență prin aspectul său modern, cu trăsături slim, prin consumul redus de resurse și prin cele 1200 de rotații pe minut. Prezintă clasa de eficiență energetică A++ și clasa A de eficiență la spălare și la centrifugare.

Prețul de achiziție al acestei mașini de spălat vase Beko WMB71242M este de doar 1.099lei (Vezi preț actualizat), un preț excelent, pentru un așa produs electocasnic de ultimă generație.

IMAGINI CU Mașină de spălat Beko WMB71242M :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Vine echipată cu o serie numeroasă de programe inteligente, economice și rapide de spălare, ce cuprind toate tipurile de țesături. Câteva programe speciale, pe lângă cele standard, ar fi Quick Wash Express, Cămăși, Antialergic și Xpress Super Short. Programul inteligent Antialergic, garantează eliminarea pe deplin a detergentului din țesături, astfel se va folosi o cantitate mai redusă de detergent, o cantitate mai mare de apă și o etapă mai îndelungată de clătire.

Alte sisteme speciale incluse în acest produs electrocasnic Beko, sunt: sistemul de reglare automat al consumului, sistem electronic de control al balansului, sistem de siguranță împotriva copiilor, selector de centrifugare și protecție împotrivă inundațiilor.

Ca și detalii tehnice prezintă deschiderea hubloului la 155 grade și un nivel de zgomot rezonabil, de circa 75 decibeli la centrifugare și de 58 decibeli la spălare. Rezistența va fi extrem de durabilă în timp, grație oțelului inoxidabil din care este construit taburul și polipropilenă, materialul din care este construită cuva.

În concluzie, putem spune că este o mașină de spălat rufe ideală, cu tip de încărcare frontal, o viteză de centrifugare de 1200rpm, o capacitate de încărcare de 7Kg și un consum redus de resurse.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
 • Mașină de spălat cu încărcare frontală
 • Tip de încărcare frontal
 • Clasă de eficiență energetică A++
 • 16 programe
 • Sistem electronic de control al balansului
 • Dispozitiv pentru detergent lichid
 • Rezistență durabilă
 • Protecție împotriva inundațiilor
 • Sistem siguranță împotriva copiilor
 • Sistem de reglare a consumului
Contra:
 • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.