Beko WMB71031M – un produs ieftin şi performant, ce garantează rezultate ireproşabile la spălare, cât şi la centrifugare

Produsul Beko WMB71031M este o maşină de spălat rufe ieftină, ideală în locuinţa oricăruia dintre noi, capabilă să asigure cele mai bune rezultate la spălare, dar şi la centrifugare.

Discutăm despre un model cu încărcare frontală din clasa A+ de eficienţă energetică, ce beneficiază de afişare LED, având o capcitate de încărcare a rufelor de 7Kg şi o viteză de centrifugare de 1000 de rotaţii pe minut.

După cum spuneam, este un produs electrocasnic foarte avantajos, astfel se poate procura din stocul celor de la eMag cu numai 1.013 lei (vezi preţ actualizat).

Cât despre design, are un exterior de culoare albă, modern şi elegant, potrivit oricărui stil de locuinţă. Construcţia acesteia, este una de dimensiuni reduse, astfel măsoară doar 84 x 60 x 50(IxLxA) cm.

Imagini cu Beko WMB71031M :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Din punct de vedere al programelor de spălare, se laudă cu o serie diversificată, ce acoperă toate tipurile de ţesuturi. Câteva din cele 11 programe de spălare sunt: program extra-clătire, program prespălare, program Baby Care, program stoarcere şi evacuare, program Daily Express şi aşa mai departe.

Ar mai fii de specificat faptul că beneficiază de tehnologia avansată AquaFusion, de sistem de control exces apă, de control al balansului, de programare întârziată şi de dispozitiv pentru detergent lichid.

Mulţumită funcţiei Child Lock, accesul copiilor la panoul de control al maşinii va fii restricţionat, printr-o simplă combinaţie de butoane. În felul acesta, juniorul tău nu va putea deregla programul, astfel se va putea juca fără niciun fel de problemă.

În concluzie, maşina de spălat rufe Beko WMB71031M este un model foarte accesibil şi eficient, capabil să garanteze cele mai bune rezultate la spălare, dar şi la centrifugare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Încărcare frontală
  • Clasă de eficiență energetică A+
  • Capacitate de incarcare 7Kg
  • 1000rpm
  • Afișaj LED
Contra:
  • Nimic

One thought on “Beko WMB71031M – un produs ieftin şi performant, ce garantează rezultate ireproşabile la spălare, cât şi la centrifugare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.