Beko WMB61442BL – Mașină de spălat rufe cu încărcare frontală

Vechea mașină de spălat rufe nu mai oferă rezultatele excelente de altă dată, astfel ești nevoie să îți achiziționezi una nouă, mai performantă, economică și la un preț destul de accesibil.

În situația aceasta, varianta pe care ți-o recomandăm cu încredere ar fi Beko WMB61442BL, o mașină de spălat rufe cu încărcare frontală, ce vine echipată cu numeroase programe și funcții, astfel încât să te bucuri de haine impecabile.

La eMag, o astfel de mașină de spălat rufe se achiziționează la doar 1.349lei (Vezi preț actualizat), foarte avantajos pot spune, pentru un astfel de produs economic și inteligent.

Vine cu o capacitate de încărcare a rufelor de 6Kg, având o viteză de 1400 de rotații pe minut la centrifugare. Se laudă cu un ecran LCD, de pe care poți urmări setările și etapele celor 16 programe de spălare.

Prezintă o construcție perfectă, compactă, ce măsoară numai 84 x 60 x 50(IxLxA) cm . Este un aparat de culoare albă, o culoare potrivită oricărei locuințe, ce are o deschidere a hubloului de până la 155 de grade, având cuva din polipropilenă și tamburul din oțel inoxidabil.

Imagini cu Beko WMB61442BL :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

După cum spunem mai sus, beneficiază de 16 programe de spălare, economice și eficiente, ce acoperă o gamă variată de țesături. O mică parte din acestea, sunt: program Mix, program prespălare, program bumbac, program extra-clătire, program sintetice, program pentru consum redus de energie și program pentru spălare manuală. Dispune și de câteva programe mai speciale, cum ar fi programul Antialergic, programul Xpress Super Short, program pentru cămăși și program Dark Care.

Vorbim despre o mașină de spălat rufe foarte economică, provenind din clasa A++ de eficiență energetică. Nici consumul mediu de apă anual nu este mai mare, ci de doar 8800 litrii.

Un lucru ce o evidențiază de celelalte modele, ar fi nivelul scăzut de zgomot, respectiv de numai 58 decibeli la spălare și de doar 75 decibeli la centrifugare.

Se laudă cu numeroase funcții și sisteme, precum sistemul electronic de control al balansului, selectorul pentru centrifugare, sistemul de reglare al consumului, sistemul de siguranță împotriva copiilor, sistemul de protecție pentru inundații, programare întârziată și dispozitiv pentru detergent lichid.

În final, dacă vrei o mașină de spălat rufe economică, eficientă și inteligentă, modelul Beko WMB61442BL reprezintă produsul mult dorit.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Mașină de spălat cu încărcare frontală
  • Viteză de centrifugare 1400rpm
  • Clasă de eficiență energetică A++
  • 16 programe
  • Afișaj LCD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.