Beko WMB61442

Recent apărută pe piața electrocasnicelor, noua mașină de spălat rufe marca Beko, vine pregătită să ofere rezultate incredibile de spălare, indiferent de caz.

La un preț neașteptat de mic, noul Beko WMB61442 este un model foarte economic, grație clasei de eficiență energetică A++, având un consum de doar 0.83kWh per program standard. Nici consumul de apă nu este mai mare, ci de doar 40 litri consumați în program standard.

Noul produs electrocasnic este unul cu încărcare frontală, cu o capacitate de încărcare de până la 6Kg, având rezultate bune la spălare, respectiv clasa de eficiență A.

Prețul unui astfel de model de mașină de spălat rufe Beko WMB61442 este de doar 1.124lei (vezi preț actualizat), un preț mai mult decât mic pot spune vis-a -vis de caracteristicile acestuia.

IMAGINI CU Mașina de spălat rufe Beko WMB61442 :

 

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

Eleganța oferită de această mașină de spălat se datorează tipului de afișaj LCD și totodată dimensiunilor minimaliste de doar 84 x 60 x 50 (IXLXA) cm.

Modelul de față vine din fabrică pe coloarea alb, o culoare universală, ce se potrivește oricărei încăperi. Construită doar din materiale rezistente, astfel tamburul vine conceput dintr-un oțel inoxidabil iar cuva dintr-un material de calitate, respectiv polipropilenă.

Foarte inteligentă, noua mașină de spălat rufe de la Beko, îți pune la dispoziție o varietate de programe, respectiv 16. Așadar, mulțumită acestor programe vei putea programa orice ciclu de spălare dorești, rapid și economic.

Chiar dacă viteza de centrifugare ajunge undeva la 1400 de rotații pe minut, nivelul de zgomot la centrifugare este de doar 75 decibeli, iar cel la spălare de 58 decibeli. Așadar, poți utiliza mașina de spălat rufe oricând dorești, zi sau noapte, fără grija că vei putea deranja pe cineva.

Câteva funcții interesante ale acestei mașini de spălat rufe ar fi Sistemul electronic de control al balansului, Reglarea temperaturii, Termostatul reglabil și multe altele. Iar ca funcții de siguranță ar fi Sistemul de siguranță împotriva copiilor și Protecția împotriva inundațiilor.

Noua rezistență Hi-Tech de la Beko, este concepută cu o suprafață nichelată, astfel se va rezulta cu până la 50% mai puțină asperitate și va asigura o mai bună protecție contra coroziunii. Totodată, depunerea de calcar pe rezistență va fi cu 40% mai puțină, asta rezultând la un consum mai redus de energie electrică.

În concluzie, pot spune că modelul de față, este destul de performant, cu numeroase specificații și cu un preț mult mai mic decât a celorlalte modele asemănătoare.

OPINII PRO  ȘI CONTRA:

Pro:

 •  Mașină de spălat cu încărcare frontală
 • Tip afișaj LED
 • Clasă de eficiență energetică A++
 • 16 programe
 • Sistem electronic de control al balansului
 • Reglare temperatură
 • Termostat reglabil
 • Protecție împotriva inundațiilor
 • Sistem de reglare a consumului
 • Selector centrifugare
 • Sistem siguranță împotrivă copiilor

Contra:

 • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.