Beko WMB 51232PT

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Beko WMB 51232PT este una dintre cele mai vândute și căutate mașini de spălat la ora actuală de pe piața electrocasnicelor, asta grație brandului consacrat, Beko. Este o mașină de spălat rufe cu tip de încărcare frontal, un model slim, ce se bucură de o capacitate de încărcare de 5Kg și de o viteză de centrifugare de 1200rpm.

Acest brand de renume, s-a făcut evidențiat prin conceperea unor produse electrocasnice performante, cu funcții inteligente și foarte aspectuase, regăsindu-se la prețuri extrem de accesibile.

Produsul electrocasnic de față se face remarcat printr-un design modern, cu detalii bine definite. Vine standard pe un exterior de culoare alb, prezentând dimensiuni slim de 84 x 60 x 45cm, astfel se va potrivii perfect, fără a ocupa foarte mult spațiu din locuință.

Acestea fiind spuse, un astfel de produs electrocasnic este ideal și bine venit în orice locuință, oferind rezultate impresionante la spălare și un consum extrem de redus al resurselor, toate acestea la un preț super bun, de doar 1.079lei (Vezi preț actualizat).

IMAGINI CU Mașină de spălat Beko WMB 51232PT :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Este o mașină de spălat rufe ce aparține clasei de eficiență energetică A++, având un consum extrem de redus, undeva la 0.73kW per program standard. Nici consumul de apă nu este mai ridicat, ba din contră, ajunge undeva la doar 33 de litrii în program standard.

Cuprinde o serie de 11 programe eficiente, ce acoperă toată gama de țesături. Oferă rezultate excepționale în orice situație, chiar dacă rufele au un grad mai ridicat de murdărie. O parte din aceste programe utile, ar fi Program prespălare, Program lână, Program bumbac, Program sintetice, Program Dark Care și Funcția PET, Program consum redus energie și Program Mix.

Timpul rămas până la finalizare și etapele de spălare ale acestor programe le puteți urmării pe afișajul de tip LED.

Ca și funcții și siguranță, beneficiază de sistemul electronic al balansului, sistemul de reglare al consumului, selectorul de centrifugare și funcția de protecție împotriva inundațiilor.

Alte detalii tehnice pe care am putea să le oferim, ar fi nivelul redus de zgomot, de doar 74 decibeli la centrifugare și 58 decibeli la spălare. Ar mai fi de specificat, că acest produs electrocasnic este construit din componente extrem de rezistente, precum tamburul din oțel inoxidabil și cuva din polipropilenă. Hubloul are un diametru de 30cm și o deschidere largă de până la 155 de grade.

În concluzie, Beko WMB 51232PT este mașină de spălat rufe slim ideală, ce se evidențiază printr-un raport preț-calitate excepțional.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
 • Mașină de spălat cu încărcare frontală
 • Tip încărcare frontal
 • Tip afișaj LED
 • Viteză de centrifugare 1200rpm
 • Clasă de eficiență energetică A++
 • 11 programe
 • Sistem electronic de control al balansului
 • Sistem de reglare a consumului
 • Selector centrifugare
 • Protecție împotriva inundațiilor
 • Funcție PET
 • Dark Care
Contra:
 • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.