Beko WKY71233PTLYB3 – un produs electrocasnic din clasa A+++, eficient și accesibil

Beko WKY71233PTLYB3 reprezintă mașina de spălat rufe, cu încărcare frontală, ideală pentru orice locuință modernă, indiferent de numărul celor din familie. Este un produs capabil să asigure rezultate excepționale, asta datorită funcțiilor eficiente și totodată economice pe care le are la bază.

Așadar, vorbim despre un aparat cu 1200 de rotații pe minut la centrifugare și cu o capacitate de 7Kg de încărcare a rufelor. Este un model slim, ce se laudă cu un mini LCD elegant, de pe care poți urmării etapele fiecărui program de spălare.

Găsim acest produs electrocasnic în oferta celor de la eMag, la un preț de achiziționare foarte avantajos, de doar 1.349 de lei (vezi preț actualizat).

După cum spuneam, este un model slim, astfel măsoară numai 84 x 60 x 45(IxLxA)cm. Prezintă un fond de culoare albă, având diametrul hubloului de 34cm și deschiderea acestuia la 170 de grade.

Aceeași mașină de spălat rufe cu încărcare frontală Beko, o regăsim și în stocul de oferte al magazinului online Flanco.

Imagini cu Beko WKY71233PTLYB3 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Se evidențiază printr-un consum energetic extrem de redus, asta grație clasei energetice A+++, iar din punct de vedere al consumului de apă, o medie anuală ar fi de 9900l.

Așa cum am spus, vine cu 15 programe de spălare, o gamă variată ce asigură un consum redus de resurse, ce oferă rezultate ireproșabile de spălare. Aici se regăsesc doar câteva din cele 15 programe: program prespălare, program extra-clătire, program bumbac, program lână, program baby protect, program stoarcere și evacuare și așa mai departe.

Cât despre funcții și sisteme, beneficiază de: tehnologia AquaFusion, de sistemul automat de reglare, de sistem electronic de control al balansului, de sistem de control exces apă, de selector centrifugare, de programare întârziată, de îndepărtarea părului de animale etc.

Acestea fiind spuse, mașina de spălat Beko WKY71233PTLYB3 este un aparat electrocasnic perfect pentru orice familie, capabil să garanteze cele mai bune rezultate.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Încărcare frontală
  • Clasă de eficiență energetică A+++
  • 7kg
  • 1200rpm
  • Afișaj LCD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.