Beko WKY71233LSYB2 – un produs avantajos, modern şi performant, din clasa A+++

Maşina de spălat rufe Beko WKY71233LSYB2 este un produs electrocasnic de generaţie nouă, ce aparţine clasei energetice A+++, capabil să garanteze într-un mod eficient cele mai bune rezultate la spălare, cât şi la centrifugare.

Vorbim despre un model cu încărcare frontală, cu un volum de 7Kg, cu o viteză de centrifugare de 1200rpm, cu afişaj LED şi cu o serie de 15 programe de spălare.

Ca şi preţ vorbind, este un aparat electrocasnic foarte avantajos, astfel cei de la eMag îl comercializează cu preţul de 1.459 de lei (vezi preţ actualizat).

Se remarcă printr-un exterior slim, de culoare argintie, o culoare modernă, ce se potriveşte perfect oricărei locuinţe distinse. Are diametrul hubloului de 34cm, cu o deschidere la 170 de grade, construcţia măsurând numai 84 x 60 x 45(IxLxA) cm.

Aceeaşi maşină de spălat rufe din clasa A+++ o întâlnim şi în oferta celor de la Altex.

Imagini cu Beko WKY71233LSYB2 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Beneficiază de 15 programe de spălare, super economice şi eficace, capabile să acopere toată gama de ţesături. O partea din acestea sunt: program Xpress Super Short, program pentru cămăşi, program bumbac, program lână, program clătire, program stoarcere şi evacuare, program Dark Care şi aşa mai departe.

Din punct de vedere al siguranţei şi al funcţiilor speciale, se bucură de tehnologia AquaFusion, de sistemul electronic de control al balansului, de selector pentru centrifugare, de sistem de control exces apă, de sistem siguranţă pentru copii, de programare întârziată, de dispozitiv pentru detergent lichid şi de rezistenţă durabilă.

Acestea fiind spuse, maşina de spălat rufe Beko WKY71233LSYB2 este un produs electrocasnic cu încărcare frontală, extrem de economic şi de avantajos, ce asigură rezultate impecabile, indiferent de gradul de murdărie al rufelor.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Încărcare frontală
  • Capacitate de încărcare 7Kg
  • Clasa A+++
  • Viteză de centrifugare 1200rpm
  • Afişaj LED
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.