Beko WKY71033PTLYB3 – o maşină e spălat rufe accesibilă şi performantă, din clasa A+++ de eficienţă energetică

Maşina de spălat rufe Beko WKY71033PTLYB3 reprezintă un model foarte eficient şi accesibil, capabil să asigure rezultate excepţională la spălare, cât şi la centrifugare.

Discutăm despre un produs cu încărcare frontală, ce beneficiază de afişare LCD (Mini LCD), de o viteză de centrifugare de 1000rpm şi de o capacitate de încărcare de 7Kg.

Ca şi preţ, este un aparat electrocasnic avantajos, ce se poate achiziţiona din ofertele celor de la eMag, cu preţul excepţional de doar 1.147 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, se prezintă pe un exterior de culoare albă, construcţia măsurând doar 84 x 60 x 45(IxLxA) cm. Hubloul din dotare are o deschidere de până la 170 de grade şi un diametru de 34cm.

Acelaşi produs electrocasnic Beko se poate procura şi din gama de oferte a celor de la Flanco şi Altex.

Imagini cu Beko WKY71033PTLYB3 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Discutăm despre un model performant, cu 15 programe de spălare, ce provine din clasa de eficienţă energetică A+++. Câteva din aceste programe sunt: program Baby Protect, program Expres super rapid, program cămăşi, program bumbac, program sport, program spălare manuală, program mix, program prespălare, program spălare rapidă şi lista continuă.

La nivel de funcţii şi sisteme avansate, se laudă cu selectorul pentru centrifugare, cu sistemul de control exces apă, cu sistem electronic de control al balansului, cu tehnologia AquaFusion, cu funcţia de programare întârziată şi cu sistemul de îndepărtarea a părului de animale.

Acestea fiind spuse, maşina de spălat rufe Beko WKY71033PTLYB3 este un produs electrocasnic ideal în orice locuinţă, datorită faptului că beneficiază de o eficienţă ridicată şi de un nivel superior de performanţă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Încărcare frontală
  • Clasă de eficiență energetică A+++
  • Capacitate de incarcare 7Kg
  • 1000rpm
  • Mini LCD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.